Hercegovački PubKviz organizira drugi kviz općega znanja u Međugorju

Hercegovački PubKviz organizira drugi kviz općega znanja koji će se u petak 21. travnja 2017. godine s početkom u 19 sati održati u kuglani Krstine u Međugorju. Na drugom kvizu pobjedu brani širokobriješka ekipa “Vlatka Otkos“.

Kviz se sastoji od pismenog (80 pitanja) i usmenog dijela (50 pitanja), a igra se ekipno (2-5 članova). Pitanja s pismenoga dijela prenose se i na usmeni, a za sudjelovanje je potrebno uplatiti kotizaciju u iznosu od 10 KM po osobi.

Pobjednička ekipa kviza dobiva 80 posto svih uplata te diplome, a porastom broja ekipa i nagrada raste.

Prijaviti se možete do 19. travnja na e-mail: [email protected], u inbox Facebook profila “Franjo Pavlović (Hercegovački PubKvizovi)” ili na broj mobitela: 063 011 413. U prijavi je potrebno navesti naziv svoje ekipe i u zagradi imena.”

”Treba naglasiti da kviz nećemo ‘razvlačiti’ na više dana, već istoga dana sve završava. Onaj član ekipe koji ‘slučajno’ bude koristio mobitel za vrijeme pismenoga dijela kviza, diskvalificirat će i sebe i svoju ekipu. Pobjednička ekipa bit će isključivo ona koja najviše zna ili koja bude imala malo više sreće od protivničkih”, stoji u napomeni organizatora.

Sastavljači pitanja su Franjo Pavlović i Šejla Rebac.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.