Hercegovački grad sve zanimljivije turističko odredište

Turistička organizacija Grada Trebinja uvelike se priprema za predstojeću turističku sezonu, a aktualne informacije govore u prilog tome da će i ovo biti dobra turistička godina, kazao je stručni suradnik u gradskoj Turističkoj organizaciji Žarko Vico.

Prema njegovim riječima, tempo rezervacija u ovome trenutku prati onaj iz 2019. godine, ali i od protekle 2021. godine, kada je posjećenost bila iznimno velika tako da se može očekivati dobra turistička sezona u ovom hercegovačkom gradu.

Sve bolja svjetska epidemiološka situacija uvjetovala je da imamo rezervacije iz različitih zemalja Europe, a zabilježili smo posjete turista iz skandinavskih zemalja, što nas je ohrabrilo i obradovalo, kazao je Vico novinarima, javlja Srna.

Također, pritom je najavio i kako će se trebinjska Turistička organizacija krajem ožujka predstaviti na dvama velikim turističkim sajmovima u Ljubljani i Beogradu.

U Beogradu ćemo nastupiti u okviru zajedničkoga štanda Turističke organizacije Republike Srpske i predstaviti kompletnu ponudu Trebinja, dok ćemo u Sloveniji naglasak staviti na avanturistički turizam, istaknuo je stručni suradnik u Turističkoj organizaciji Grada Trebinja.

Napomenuo je također kako će gradska Turistička organizacija u okviru kampanje “Gradimo turizam zajedno”, koja ima za cilj registraciju neregistriranoga smještaja, organizirati tečaj engleskoga jezika kao izraz dobre volje i motivaciju i za one koji se još nisu prijavili kako bi to i učinili.

Hercegovački grad dobiva slobodnu bescarinsku zonu

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.