Hercegovački bloger na najvećem svjetskom sajmu muške mode

Firenca je ovaj tjedan središte svjetske muške mode i mjesto na kojem žele biti svi koji prate i vole modu. Naime, od 10. do 13. siječnja ove godine traje najveći sajam muške mode Pitti Uomo, koji se dva puta godišnje održava još od 1972. godine. Fotografije sa ovog događaja svake godine obiđu svijet, a ekstravagantni pojedinci i modni znalci se nadaju da će baš oni biti zapaženi i naći se pred objektivom velikih svjetskih fotografa Voguea, GQ, Vanity Faira i drugih. Glamur danju, a noću nezaboravne zabave te prilika za upoznavanje i sklapanje novih prijateljstava kao i poslovnih suradnji. Ove godine za portal Jabuka.tv svoje doživljaje prenosi modni bloger Josip Grabovac, koji je i ove godine dio Pitti Uomo priče, a sve to uz potporu branda El Patron.

Josip je posebno vezan za Pitti Uomo jer je to bila na neki način i njegova odskočna daska kad je 2015. godine njegovo lice postalo jedno od zaštitnih lica tog eventa. Sam Josip kaže da mu je to bio znak da je bio u pravu kad je ustrajao u tom što voli, kad se napokon prepoznala i njegova ljubav prema modi, ili njegovo igranje s modom, kako sam navodi, a kad su ga zapazili i fotografi Vanity Faira sve je krenulo uzlaznom putanjom.

Slika i u ovom slučaju govori tisuću riječi, pa u nastavku pogledajte nekoliko fotografija koje je ovaj modni bloger odlučio podijeliti sa portalom Jabuka.tv. Njegov outfit je rezultat suradnje sa Vesnom Gabrišom.

Moda je put koji daje pojedincu priliku da stekne samopouzdanje, a Josip se nada da će sve više mladih ljudi iz ovih krajeva pokazati interes za modu, opustiti se i osloboditi okova sredine koja ih drži u čahurama uniformiranosti. Uvjerava nas da male sredine mogu kriti velike talente koji će biti istaknuti u svijetu mode. Pratiti ga možete na www.glasmode.com, a fotografije njegovih doživljaja pogledati na njegovom Instagram profilu. Zasad je to sve, a sljedeća postaja ovog blogera, kao i svih istinskih zaljubljenika u modu je Milano Fashion Week.

(www.jabuka.tv | Foto: Andrea Menichelli )

6 komentara

Komentiraj: