Hercegovac i ovog vikenda među najboljima

Novi pehar u klupsku riznicu ovoga vikenda donijeli su judaši najstarijeg mostarskog kluba, Hercegovca. Pehar su osvojili na međunarodnom turniru u Berkovićima koji je okupio preko 300 djece iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Turnir je okupio 30-ak klubova, a Hercegovac je do novog pehara za trećeplasiranu ekipu turnira došao sa svojim članovima koji su mahom početnici što ovom rezultatu daje još veći značaj jer je to pokazatelj kako i nove generacije idu stazom nešto starijih kolega. S turnira za vikend osvojeno je okupno 28 medalja od čega 6 onih najsjajnijih, 12 srebrenih i 10 brončanih.

Osvajači medalja:

Zlata: Nera Prce (zlato i u konkurenciji starijih), Klara Roso, Luka Vidačak, Katja Tomić i Andrej Epler
Srebra: David Senkić, Petar Kožul (srebro i u konkurenciji starijih), Nina Grubišić Čabo (srebro i u konkurenciji starijih), Filip Lončar, Sara Planinić, Petra Čuljak, Ina Ravlić, Erik Galić, David Rosić- Milinković i Vana Šarac
Bronce: Matej Jandrić, Katja Roso, Petra Čuljak, Ina Ravlić, Martino Prce (bronca i u konkurenciji starijih), Petar Leibner, Fabian Galić, Luka Vidačak i Vana Šarac.

Ovog smo vikenda na natjecanje u Berkoviće poveli ekipu mahom početnika s kojima tek sada počinjemo proces ozbiljnijeg pristupa treningu i natjecanju.

Moramo reći kako smo iznimno ponosni i zadovoljni ostvarenim rezultatima jer smo i s ekipom početnika konkurentni i opet smo se našli u vrhu.

Smatramo kako je jako bitno uvijek i iz svake nove generacije stvarati dobre sportaše i jedino jak podmladak može donijeti dobre rezultate u budućnosti a to je ono čemu naš klub teži, priopćeno je iz kluba.

Proteklog vikenda judaši Hercegovca bili su najbolja ekipa do 13 godina na prvenstvu države, ali i osim toga okitili su se i titulom najbolje ekipe u sveukupnom poretku po broju osvojenih bodova.

Slijedećeg vikenda se nastavljaju aktivnosti kluba i to na europskom kupu za juniore i Italiji i na međunarodnom memorijalu u Sarajevu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.