Herceg s predstavnicima Asocijacije poduzetnika Hercegovine: Cilj je podizanje konkurentnosti poduzeća u HNŽ-u

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg susreo se s predstavnicima Asocijacije poduzetnika Hercegovine Damirom Vidačkom i Helenom-Jelenom Lončar.

Predstavnici Asocijacije upoznali su Hercega s radom i planiranim aktivnostima, ističući kako im je osnovni cilj poticanje povoljnog okružja za gospodarski razvoj i očuvanje poslovnog morala.

Željeli bismo naše djelovanje proširiti diljem Hercegovine promovirajući istinske vrijednosti poduzetništva. Širenjem naših aktivnosti bit će stvorena obuhvatnija, jača i čvršća mreža poduzetnika s ciljem zajedničkog rada na jačanju privatnog sektora u BiH, kazao je Vidačak i dodao kako je Asocijacija ponudila potporu lokalnim i stranim investitorima koji pokazuju interes za ulaganjem u regiju.

Herceg je kazao kako je jedan od strateških ciljeva Vlade HNŽ-a, nakon što je stabilizirala financije, podizanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća. U tom kontekstu, dodao je i to kako Vlada već drugu godinu dodjeljuje poticajna sredstva za sufinanciranje poduzetničkih aktivnosti.

Sudionici sastanka izrazili su spremnost za nastavkom suradnje s ciljem poboljšanja uvjeta poslovanja u HNŽ-u, priopćila je Vlada HNŽ-a.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.