Herceg najavio pomoć u rješavanju pitanja braniteljske populacije Grada Mostara – Jabuka.tv

Herceg najavio pomoć u rješavanju pitanja braniteljske populacije Grada Mostara

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg primio je u četvrtak izaslanstvo Udruge hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata (HVIDRA) Grada Mostara.

Izaslanstvo HVIDRA-e na čelu s predsjednikom Darkom Drmaćem zahvalilo je predsjedniku Hercegu i Vladi HNŽ na svemu što čine za braniteljsku populaciju.

Istaknuli su kako ih ohrabruje spremnost Hercega da intenzivno sudjeluje u traženju rješenja na sva pitanja koja opterećuju braniteljsku populaciju. Uz zahvalu na svemu što je učinjeno i što se planira, izražena je posebna zahvala i na potpori u organiziranju uspješno održanoga 26. međunarodnog božićnog malonogometnog turnira “Hvidra-Mostar 2020”.

Predsjedništvo HVIDRA-e upoznalo je Hercega o izradi monografije “Srebrni jubilej Božićnog turnira”, koju izdaju u povodu 25. obljetnice Turnira. Monografija bi trebala biti predstavljena javnosti na dan HVIDRA-e, 30. svibnja ove godine, ukoliko epidemiološke mjere budu to dopuštale.

Razgovarano je, također, o problemima braniteljske populacije, a na poseban način o stambenoj problematici branitelja. Predsjednik Herceg najavio je nastavak suradnje u svim pitanjima koja su od interesa za branitelje u Mostaru i HNŽ, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.