Herceg: Klub bošnjačkih zastupnika produljuje agoniju naših poduzetnika

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg prokomentirao je jučerašnji prekid Skupštine HNŽ-a, zbog čega nije usvojen rebalans županijskog proračuna, ustvrdivši kako se iza poteza Kluba Bošnjaka, koji je povukao pitanje nacionalnog vitalnog interesa tijekom rasprave o Zakonu o izvršenju proračuna, kriju neki drugi motivi.

U trenutku kada je gospodarstvo na koljenima i kada se od nas očekuje da konkretnim mjerama pomognemo spasiti radna mjesta, pozivati se na vitalni nacionalni interes oko zakona koji je isključivo tehničke naravi očigledno ima neku drugu dimenziju, napisao je Herceg u pisanoj izjavi dostavljenoj Feni.

Herceg je dodao kako je tim potezom u pitanje doveden “ogroman napor uložen u izradu ‘korona zakona’ i u izmjene i dopune proračuna za 2020. godinu”.

Podsjetit ću kako je, zbog svih specifičnosti ove županije, trebalo nešto više vremena da konačno dobijemo ”korona zakon” i sada kada se čeka na njegovu primjenu – što je od istinske vitalne važnosti za naše gospodarstvo – Klub bošnjačkih zastupnika, pozivanjem na vitalni nacionalni interes, zapravo produljuje agoniju naših poduzetnika i njihovih zaposlenika.

Kao predsjednik Vlade očekujem da prevlada razum i da se osobne sujete ostave po strani jer imamo odgovornost i obvezu pred našim građanima i moramo iznaći rješenje i nastaviti započete procese. Alternative nema, poručio je Herceg.

Hrvati napustili sjednicu Skupštine HNŽ-a, Bošnjaci potežu vitalni nacionalni interes zbog izvršenja proračuna

Martinović o napuštanju Skupštine HNŽ: Smatrali smo takav pristup ucjenjivačkim

(www.jabuka.tv)

4 komentara

    • svi oni kradu..mislim naši ali svi bez izuzetaka, tu vrijedi ona s kim si takav si , bez izuzetaka..prvo mi Hrvati počistiti ispred svojih vrata pa pričati dalje (bez ikakve primisli da su oni bolji, ali njih ne možemo mijenjati bez da prvo promijenimo naše, jer vrana vrani ne kopa oči..dakle sve je jasno)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.