Herceg čestitkom Vatrenima otvorio ligu MZ Grada Mostara

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg otvorio je u četvrtak navečer na malonogometnom igralištu kod Osnovne škole “Petra Bakule” u Mostaru XII. turnir Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Mostara “Vjekoslav Arapović”, priopćeno je iz Odjela za odnose s javnošću Vlade HNŽ-a.

U obraćanju nazočnima, Herceg je čestitao hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na ulasku u finale svjetskog nogometnog prvenstva te pozdravio organizatore i sudionike natjecanja, istaknuvši kako sport na najbolji način promiče zdrav život i pozitivne vrijednosti.

Do sinoć je, kao što znate, nogomet za Engleze bio igra u kojoj 22 čovjeka trče naokolo, natjeravaju loptu, u kojoj jedan sudac napravi gomilu pogrešaka i u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Njemačka. Od srijede večeri nogomet je igra u kojoj uvijek pobjeđuje Hrvatska, čak i kada su svi protiv nje, kazao je Herceg, dodajući kako pobjeđuje i pobjeđivat će dok god je kršnih momaka i liga poput mostarske malonogometne lige “Vjekoslav Arapović”.

Oduvijek, a ovih dana posebno, u našim se krajevima igra i živi nogomet – istaknuo je Herceg, napomenuvši kako od četvrtka navečer u Mostaru počinje još jedna malonogometna fešta u kojoj će se uživati u velemajstorskim potezima igrača, u fer i sportskom natjecanju, pravilnom i pravednom suđenju, ali i srčanom navijanju kakvo je bilo proteklih dana.

(Fena)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.