​​Predsjedništvo HDZ-a analiziralo “Bijelu knjigu” – aktivnosti

Na danas održanoj sjednici Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ-a BiH), analiziran je četverogodišnji mandat i izvršenje izbornog programa u mandatu na izmaku, kroz 7 točaka Hrvatskog odgovora predstavljenog u prošloj kampanji.

Kako bi se realno sagledalo vrijeme u četverogodišnjem mandatu, odrađena je i Bijela knjiga, zapravo skup svih aktivnosti svih dužnosnika HDZ-a BiH, sa svih razina vlasti u BiH.

Bijela knjiga je nastala kao skup i realizacija stranačkog političkog programa “Hrvatski odgovor” HDZ-a BiH i HNS-a za  2014. godine koji je u sebi sadržavao 7 odgovora, na trenutno stanje i konačni cilj onih koji su za plan imali politički obespraviti Hrvatski narod u BiH.

Osim pripreme za Klauzuru i predstavljanje Bijele knjige, Predsjedništvo je razmatralo i vizualni identitet kampanje te utvrdilo kalendar narednih aktivnosti, stoji u priopćenju Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Hahahahah,koji zlikovci OPET bi ovce sisali…navedite jednu tocku ili pola jedne od obecanih??? Opet ce bit ‘ravnopravnost,treci entitet,hr program,prava branitelja,zadrzavanje mladih…’ i tako vec 20g.pa svake cetiri godine i vama dosadilo ponavljat…ko zadnji osta nek svjetlo ugasi,onda necete imat kome srat

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.