Hater: Aplikacija za srodnu dušu koja mrzi iste stvari kao vi

Nova i vrlo neobična dating aplikacija uskoro bi mogla postati opaka konkurencija Tinderu. Jednostavno nazvana Hater, nova aplikacija spaja parove, ali samo na temelju stvari koje oba potencijalna partnera ne vole.

Aplikacija je za iOS korisnike dostupna od 8. veljače i radi na sljedeći način: kada je preuzmete, pomicanjem prsta po zaslonu morate odgovoriti na nekoliko pitanja – što vam se ne sviđa ili što mrzite…

Pitanja su u potpunosti raznolika, od toga što mislite o Donaldu Trumpu do toga kakav je vaš stav prema selfijima sa stražnjicom u prvom planu, piše Zimo.co.

Nakon što pokretom prsta izaberete stvari i osobe koje mrzite, algoritmi aplikacije utvrdit će koliko ste slični određenoj osobi te vam pronaći potencijalnoga partnera ili partnericu.

Za sada se na aplikaciji nalazi oko 3.000 tema o kojima se iznose stavovi, a svaki prijavljeni korisnik može putem odgovora vidjeti tko mu odgovara i s kim se podudara.

Autor aplikacije Brendan Alper kaže da je sve počelo kao šala, ali da se ispostavilo da ljudi dijele veće simpatije prema onima koji ne vole iste stvari kao i oni nego prema onima s kojima imaju zajedničke interese.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.