Hana Huljić podijelila trudničke fotografije iz Venecije

Glazbenica Hana Huljić (31) je podijelila je nekoliko fotografija s putovanja u Veneciju, od kojih je jedna otkrila i sve veći trudnički trbuščić koji se i dalje trudi sakriti.

Hana je nasmijana pozirala za fotografije dok se prošetala Venecijom. Iako na fotografijama ne ističe svoj trudnički trbuh, na jednoj ga ipak nije uspjela sakriti. Mnogi su ispod objave komentirali da izgleda predivno i da blista.

Mladu glazbenicu smo nedavno vidjeli na velikoj proslavi Severininog 50. rođendana kada je zablistala u točkastoj haljini i vidio joj se poveći trbuh.

Na proslavi je trudnički trbuščić sakrila ispod lepršavog materijala, a to je pokušala i u Veneciji kada je za šetnju odabrala udobnu odjeću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Prisjetimo se, Hana bi prvo dijete trebala roditi početkom ljeta, a njen suprug Petar Grašo (46) je svojedobno otkrio i kako se osjeća kao budući otac.

Nitko tko postaje roditelj ne bi smio imati strah, to je slatko iščekivanje. Dolazi nešto što je novo, novo biće, neki tvoj novi pečat, do kraja života, onaj najljepši. Ne bojim se, zaključio je Grašo za Story.rs

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.