Hajduk zbog prošlog kola mora uplatiti veliku svotu novca u proračun HNS-a

Iza nas je još jedan vikend domaćeg prvoligaškog nogometa, a nakon što su odigrani svi susreti, na red su došle kazne zbog upotrebe pirotehničkih sredstava.

Alan Klakočer, disciplinski sudac SuperSport HNL-a, donio je, naime, odluke o kaznama koje se odnose na utakmice 26. kola.

Najgore je prošao Hajduk koji će morati platiti 11.100 eura, dok je Dinamo kažnjen s 3.000 eura, a Rijeka sa 670.

HNK Hajduk kažnjen je s 11.100 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk – Slaven Belupo. Na sjevernoj tribini, gdje je bila smještena navijačka skupina Torcida, u trećoj minuti zapaljeno je 14 baklji, u 16. minuti jedna baklja, u 19. minuti dvije bljeskalice, u 23. minuti dvije baklje, u 41. minuti jedna baklja, u 55. minuti jedna dimna kutija i jedna bljeskalica, u 57. minuti četiri baklje i jedna bljeskalica, u 60. minuti jedna baklja i jedna bljeskalica, u 66 minuti 15 baklji uz aktiviranje jednog topovskog udara, u 73. minuti najmanje 30 baklji uz aktiviranje jednog topovskog udara, u 76. minuti najmanje dvadeset baklji, s time da je jedna baklja bačena u teren za igru bez prekida igre, te u 85. minuti dvije dimne kutije, stoji u prvom dijelu priopćenja objavljenog na službenoj HNL-ovoj stranici, dok nastavak sadrži argumentaciju kazni izrečenih Dinamu i Rijeci:

GNK Dinamo kažnjen je s 3.000 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Dinamo – Rijeka. Domaći navijači su u 76. minuti zapalili 20 baklji, dvije bljeskalice te bacili dvije petarde, dok su gostujući navijači u 60. minuti zapalili pet baklji, a u 68. minuti jednu baklju. HNK Rijeka kažnjen je sa 670 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Dinamo – Rijeka. 

(www.jabuka.tv | Foto: Tom Dubravec/Cropix)

6 komentara

  • Ono malo para što dobiju od prodaje igrača moraju dat za kazne zbog ovih budala nadrogiranih . Ali džaba, opet će reć ovaj njihov raspuvani paun od predsjednika, da je to ljubav, emocija , snaga bla bla bla itd.
    Kad ulica kroji politiku jednog kluba, zna se kako bude na kraju, ovaj Hajduk je tipičan primjer.

      • Hahaha,po cemu???? Svaka anketa zadnjih 30 godina Hajduk jaci za duplo,STA se tice publike na stadionu Hajduk jaci za 4 puta,na strani za 3 puta,clanova jedno puta 10 puta…gledanost na HTV Hajduk jaci par puta…..Kako dinamo ima vise navijaca onda????

  • Jesi se ti makao dalje od tog svog sela svega ti..U kojoj to je anketi Hajduk imao više navijača svega ti..Jedine regije di ima više navijača od Dinama u Hrvatskoj su Dalmacija i Istra o čemu ti pričaš..Bila je sprovedena baš prije par godina velika anketa u Hrvatskoj na tu temu ogromna je prednost Dinama u svim neutralnim dijelovima Hrvatske tipa Slavonija,Lika itd. osim Istre…Kad spominješ HNL pa kome je od navijača Dinama više zanimljivo prvenstvo koje osvaja tolike godine zaredom…Vaš se klub toliko sroza,da ste počeli uspjehe juniora dizati u nebo..A tek članovi pa koliko imate akcija i svega i učlanjivanje svake babe,dida postali ste smijurija..I na tv reklame učlani se u Hajduk popust u Tommya ha ha ha..Baš ste postali komičan klub,nije čudo što vas u Evropi izbacuju kojekakvi konobari s Malte ili ona Dila Gora iz Gruzije hahahahhahaaha…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.