Hajduk šefu Akademije uručio izvanredni otkaz

Krešimir Gojun više nije voditelj Akademije HNK Hajduk “Luka Kaliterna”.

Splitski prvoligaš je objavio na službenim stranicama kako je došlo do osobito teške povrede ugovora i suradnja je završena izvanrednim raskidom ugovora.

Gospodin Gojun je dopisom predsjedniku Uprave i Nadzornom odboru HNK Hajduk optužio svojeg nadređenog, sportskog direktora HNK Hajduk g. Sašu Bjelanoviću, da je od njega tražio, između ostaloga da u svibnju uoči utakmice Hajduk II – Šibenik “pomogne NK Šibenik da izbori direktan ulazak u 1. HNL, piše Hajduk.

Nakon ovog saznanja, Nadzorni odbor HNK Hajduk je obavio sve potrebne izvide i razgovore s akterima te je utvrdio da nije bilo nikavih nepravilnosti koje su navedene.

S obzirom na to da se radi o lažnoj i neosnovanoj tvrdnji, a nakon čega su bespovratno narušeni i međusobni odnosi i povjerenje, HNK Hajduk se odlučio, s ciljem zaštite digniteta Kluba i sportskog direktora g. Bjelanovića, na raskid suradnje s g. Gojunom.

Ugovorom je regulirano da HNK Hajduk ima pravo na raskid ako postoji opravdana sumnja na počinjenje, od strane voditelja Akademije, bilo koje radnje koja ima obilježja kaznenog djela (u ovom slučaju klevete), za vrijeme ili u svezi s obavljanjem poslova temeljem međusobnog ugovora, objavio je Hajduk.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Pobunio se čovjek što je sportski direktor Bjelanović htio namjestiti utakmicu i – odmah mu uručiliotkaz.Poštena firma taj Hajduk, a navodno se bori protiv kriminala. A kod vođe navijaća Torcide našli heropin, kokain i druge droge. Titu li im njiova!

  • OVO JE. TEK POČETAK ” NEOBIČNIH” DOGAĐANJA U HAJDUKU , PAZITE SAMO ŠTA ĆE SE SVE IZDOGAĐAT DO UTAKMICE HR REPREZENTACIJE NA POLJUDU

    • Stvarno, nitko kao Hajduk (toliki kriminal ne postoji ni u redovima Cosa nostre), ali opet iz redova orjunaša optužuju “cili svit”, samo su oni pošteni i ispravni. Zvizdu li im crvenu petkraku.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.