Gudelj: Nisam čovjek HNS-a, zato sam dobio otkaz – Jabuka.tv

Gudelj: Nisam čovjek HNS-a, zato sam dobio otkaz

Sada već bivši izbornik Ivan Gudelj nakon otkaza na mjestu izbornika U-19 reprezentacije dao je izjavu za Dalmatinski portal.

Ivan Gudelj i Robert Jarni nisu više na čelu mlađih uzrasta, na njihovo mjesto došli su Josip Šimunić i Ognjen Vukojević.

Nezadovoljni Gudelj odlučio je za medije reći kako je to izgledalo.

Krpan mi je jednostavno rekao da želi postaviti svoje ljude. Pozicija instruktora mu omogućuje da bira koga želi na mjestu izbornika, a Stručna komisija dalje prosljeđuje njegove odluke na Izvršni odbor, rekao je Gudelj.

Zanimljivo da niti jedan od nova dva izbornika (Šimunić, Vukojević) nemaju UEFA Pro licencu, ali su svejedno dobili povjerenje čelnika saveza.

Očito je da licenca nije uvjet za mjesto izbornika mlađih selekcija. Ponavljam, instruktor je odabrao ljude koje želi na izborničkim pozicijama i ne treba sad dalje razglabati o licencama i trenerskom iskustvu. Šimunić i Vukojević su bivši reprezentativci, dugo su u nogometu, a ako HNS nema propisano da izbornik koji radi s djecom mora imati nekakav trenerski staž i UEFA Pro licencu, tada ova odluka nema papirnatih prepreka, zaključio je Gudelj.

Ognjenu Vukojeviću reprezentacija do 20 godina, Šimunić preuzima onu do 19, a stvara se i B reprezentacija

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Gudelj, otkaz si dobio zbog nerada i uvezanost s pojedinbim klubovima, još više menadžerima, čije si igrače gurao u reprezentaciju. Sav tvoj rad bio je šlampav i neuredan. Znaš ti dobro o čemu pričam. Kad si tako dobar, neka te sad zaposli klub koji te gurao.

  • Nijeti niko kriv zvasi igrace po naredjenu menadjera i tako si i zavrsio i kluba i neka te oni i dalje placaju a ne savez cao bog i ne lupetaj gluposti

  • E moj Ivane rezultati sve kažu ,i sad ti kriv HNS,kao opet će orjuna napadat obespravljeni ,srami se Ivane sitan si i jadan a nekad tako veliki igrač ,probaj u Mračaju Runovići ako te oće

  • Ima i drugi koji oce biti trener.Mislim da je tebi dosta trenerskog posla.Ajde u penziju ili u Mracaja kosit i zalivat travu ako te oce.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.