Grude su najbrže rastuće gospodarstvo po glavi stanovnika u ŽZH

Po glavi stanovnika Grude imaju najbrže rastuće gospodarstvo u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Samo u ovoj godini registrirano je 48 novih obrtničkih poduzeća, a uskoro bi taj broj mogao i značajnije porasti, objavila je Federalna televizija navodeći kako je u ovoj općini proces registracije poduzeća maksimalno pojednostavljen.

Naime, procedura pokretanja posla u Općini Grude skraćena je s 15 na sedam dana. Budući poduzetnici više ne moraju ići od institucije do institucije kako bi pribavili potrebnu dokumentaciju i dozvole.

Taj posao za njih obave općinske službe, čime je ova Općina postala konkurentnija.

Opširnije pogledajte u priloženom videu.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Otvori na Kočerinu 5(pet) radnih mjesta pa će Kočerin preoteti titulu Grudama o najbržem rastućem gospodarstvu u BiH. Ima li itko od vas da se prošetao BiH uzduž i poprijeko i vidio stvarnost?

    4
    1
    • Trebalo bi tebe sjest tamo. Ipak ti imaš završen fakultet. I to koji, politologiju, novinarstvo ili socijalni rad. Završe to, što realno treba jedno na tisuću. Pa posle kmeči. Da si završio ekonomiju, pravo, tehničke fakultete, jezike, itd. Sigurno bi radio, ili državi ili privatni, sektor. Osim, tko bira. Tebi ovde, te bi onde, upri čim završiš, bilo gdje, pa lako je preć na bolje ako se ukaže prilika. Kucaj, otvrit će se.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.