GRUDE: Prikupljeno 2.124,00 KM za malu Anu

Pomoći nekome, znači pomoći sam sebi. Svaki čovjek koji je barem jednom nekome pomogao, zasigurno je osjetio neke od sljedećih osjećaja – ponos, samopoštovanje, ispunjenost, sreću itd. Naši učenici I roditelji danas su pokazali veliko srce… Budimo ponosni na njih…

 

Jedno poslijepodne, naizgled obično, lipanjsko; no poslijepodne koje će svima nama ostati na poseban način u srcima…Plato ispred OŠ u Grudama, po prvi put bio je mjesto neobičnog okupljanja nekoliko stotina posjetitelja ; djece, roditelja, nastavnika ali I drugih žitelja općine Grude. Palačinka Party prva je zabava u organizaciji Roditeljskog vijeća Osnovne škole Ruđera Boškovića u Grudama, no nadamo se da će postati I ostati tradicijom. Kako god je mi zvali! Ima li ljepšeg scenarija za obilježavanje završetka školske godine?
Djeca su uživala u slatkim zalogajima ; palačinke su ispekli a potom dijelili roditelji I nastavnici.
Radost i ljepota druženja bili su na zavidnoj visini i dugo će je pamtiti svi koji su bili dijelom ovog susreta. Ponovno smo pokazali veliko srce. Zahvaljujući fantastičnom odzivu, prikupljeno je 2.124,00 KM. U ime Roditeljskog vijeća Osnovne škole Ruđera Boškovića, hvala cijelom timu osoba, poduzeća, udruga, koji su prepoznali značaj ove akcije ali I ljepotu druženja te svojim dolaskom I malim doprinosom učinili jedan mali ali značajan korak pomoći trogodišnjoj Ani Glavaš. Ana svakako zaslužuje mogućnost zagrljaja, osmijeh te pregršt dječjih radosti.

Ne zaboravimo da je zagrljaj prekrasan dar , a jedna veličina odgovara svima.

Akcija pomoći za malu Anu nastavlja se i u petak. Pod sloganom “PRVAKINJE ZA MALU ANU”, HŽRK Grude Autoherc ,prvakinje 1. Lige Federacije BiH sastat će se sa najboljom ženskom rukometnom ekipom u Bosni i Hercegovini, ekipom HŽRK Zrinjski iz Mostara. Utakmica će se odigrati u petak ,14.lipnja 2013. godine sa početkom u 19.00 sati, u gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama, a cjelokupan prihod prihod od ulaznica bit će doniran obitelji male Ane Glavaš.

Palačinke party 001 resize

Palačinke party 022 resize
Palačinke party 026 resize

Palačinke party 051 resize

Palačinke party 078 resize

Palačinke party 086 resize
1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.