Grude: Nova nesreća u Prispi – pitanje je kada će se dogoditi veća tragedija

U srijedu oko 14.00 sati, na magistralnoj cesti M6 Grude – Ljubuški, točnije u naselju Prispa, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao kombi i kamion.

Kako neslužbeno doznaje portal Grude Online, do nesreće je došlo kada je kamion, koji se kretao iz smjera Ljubuškog, prešao na suprotni trak te udario u kombi koji se kretao iz suprotnog smjera. Nakon kontakta, kombi je izletio s ceste i prevrnuo se.

Uzrok ove nesreće, u kojoj je lakše ozlijeđen vozač kombija, je mokar i sklizak kolnik. Rijetko prođe i mjesec dana, a da se na ovom mjestu ne dogodi prometna nesreća.

Na svu sreću, u zadnje vrijeme nije bilo nesreća sa smrtnim posljedicama, ali ako uzmemo u obzir da na tom dijelu ne postoji nogostup, te da tom dionicom djeca svakodnevno prolaze u školu i na nogometno igralište, samo je pitanje dana kada će se dogodili neka veća tragedija. Smatramo da je krajnje vrijeme da nadležni pokušaju napraviti nešto kako bi se smanjio broj nesreća na ovom mjestu, pišu Grude Online.

(Grude-Online.info)

5 komentara

  • Pa dajte uložite nešto u ove jadne hercegovčke puteve
    izginuše ljudi na na hercegovačkim putovima.
    Nisu šezdesete da ima malo prometa moraju se putovi praviti ,širiti
    Što je Austrija napravila nešto vrijedi.
    A sada stručnjaci i uzurpatori ostavili 3 metra četri metra,slijepe… to nam je standard odavna a tamo negdje nacrtano, ako je,kofol, širine ulica šest,deset,dvanaest…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.