Grad upriličio prijam za Mažoretkinje Široki

Gradonačelnik Grada Širokog Brijega Miro Kraljević primio je širokobriješke mažoretkinje, višestruke prvakinje Bosne i Hercegovine, njih 60 predvođenih voditeljicom, trenericom i koreografkinjom Marijom Topić Ramljak.

Gradonačelnik Kraljević je čestitajući mažoretkinjama, na veoma uspješnom nastupu u Parizu i osvajanju titule naslova državnih prvakinja, rekao: ”Vi ste zaista ponos našega grada, a osim brojnih uspjeha koje postižete plijenite i svojom ljepotom, te ste postali ono bez čega bi teško bilo zamisliti Grad Široki Brijeg i brojne kulturno-zabavne i športske manifestacije koje se održavaju u našem gradu”.

Voditeljica, trenerica i koreografkinja Marija Topić Ramljak zahvalila je gradonačelniku na razumijevanju i potporu koju im pruža, a u znak zahvalnosti mažoretkinje su gradonačelniku Kraljeviću poklonile suvenire kao uspomenu s nedavne turneje u Parizu.

GRADONAČELNIK KRALJEVIĆ PRIREDIO PRIJAM ZA MAŽORETKINJE GRADA ŠIROKOG BRIJEGA VIŠESTRUKE DRŽAVNE PRVAKINJEGradonač…

Posted by Grad Široki Brijeg on 17. lipanj 2015

Prijam širokobrijeških mažoretkinja priređen je u povodu uspješne turneje u Francuskoj i osvajanja titule apsolutnih državnih prvakinja. Širokobriješke mažoretkinje su dva puta sudjelovale u Parizu na turneji u mjesecu svibnju. Seniorski A sastav od 11. do 21. svibnja, a drugi sastav od 21. do 29. svibnja, tako da su mažoretkinje u posljednjih devet mjeseci tri puta bile na turneji u Parizu.

Nakon uspješnog nastupa u Parizu mažoretkinje Grada Širokog Brijega dobile još nekoliko ponuda za turneje, od kojih neke, prema riječima voditeljice Marije Topić Ramljak, zvuče nestvarno.

Mažoretkinje Grada Širokog Brijega su na državnom prvenstvu održanom 1. svibnja u Čapljini u 14 kategorija osvojile čak 13 zlatnih i jednu srebrenu medalju.

(www.jabuka.tv)

19 komentara

Komentiraj: