Grude i Dugo Selo igraju za Dubravka Knezovića

U nedjelju će se u Grudama u 14 sati odigrati humanitarna međunarodna prijateljska utakmica između prvakinja Bosne i Hercegovine HŽRK Grude Autoherc i hrvatske ekipe ŽRK Dugo Selo 55.

Ova utakmica humanitarni karakter i cjelokupan prihod od prodaje ulaznica namijenjen je pomoći 18-godišnjem mladiću Dubravku Knezoviću i njegovoj obitelji.

Organizatori žele prikupiti što veći iznos novca kako bi pomogli mladom Dubravku koji se bori s leukemijom cijeloga života, pa se nadaju da će u dvorani Bili Brig u nedjelju biti što više ljudi.

U programu u dvorani će sudjelovati hrvatski plesni klubovi Grude i Široki Brijeg, Grudske mažoretkinje i HKUD Sveta Kata Grude. U poluvremenu utakmice svoj prvi rukometni nastup imat će najmlađe članice škole rukometa ‘Rukomet-od prvog koraka do prvaka’.

Bit će organizirani i besplatni autobusni prijevozi iz Tihaljine preko Drinovaca, Gorice i Sovića do sportske dvorane u Grudama , kao i povratak nakon završetka utakmice; zatim iz Gruda preko Višnjice, Medovića, Ledinca, Podledinca, Pogane Vlake i Dragićine do sportske dvorane u Grudama, kao i povratak nakon završetka utakmice; te s kolodvora u Širokom Brijegu i to sa polaskom u 13 sati, kao i povratak nakon završetka utakmice.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: