Grude: Humanitarna izložba HUMH-a nastavila putovanje Hercegovinom

U ponedjeljak 12. ožujka u Srednjoj školi Antun Branko Šimić u Grudama otvorena je humanitarna putujuća izložba umjetničkih djela pod nazivom “Pomozimo zajedno”, koju organizira Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać.

Ova izložba nastavak je projekta koji je prošloga tjedna započeo velikom izložbom u Galeriji kraljice Katarine Kosače, u sklopu Hrvatskoga doma Herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

Izložba u Grudama sastoji se od 36 slika brojnih umjetnika koji su svoja djela darovali u svrhu gradnje Doma fra Mladen Hrkać u Zagrebu, a u hodniku Srednje škole A. B. Šimić bit će otvorenom oko tjedan dana.

Izložba “Pomozimo zajedno” humanitarnoga je karaktera. Tijekom trajanja izložbe bit će i online aukcija na stranicama Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać. Preko aplikacije svima će se nuditi svako djelo i bit će prikazana trenutna vrijednost svakoga  djela.

Usto, posjetitelji će svoj iznos moći ponuditi i putem kataloga i dodataka katalogu pri svakoj izložbi, a nijedno djelo neće biti prodano do završetka izložbe. Tek za godinu dana, kada završi posljednja izložba, najviši ponuđač dobiti će određeno djelo, za koje se u Udruzi nadaju da će ga ponosni vlasnici istaknuti na zidovima svojih domova, a usto pomoći i gradnju Doma fra Mladen Hrkać.

Putovanje ove izložbe nastavlja se sutra u Posušju.

Mostar: Dom fra Mladen Hrkać ujedinio 69 umjetnika i sve ljude dobra srca

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.