Glasnović: Istanbulska konvencija je perverzija, trebat ćemo šest WC-ova

Izlaganje nezavisnog Željka Glasnovića na temu Istanbulske konvencije, u ponedjeljak ujutro uzavrelo je atmosferu u sabornici Republike Hrvatske, opomene je zaradio SDP-ovac Gordan Maras, koji je među ostalim pitao predsjedavajućeg Furia Radina je li ga sram što podržava “one koji zapravo nisu za tu kovenciju”, a Radin koji mu je bezuspješno pokušavao oduzeti riječ i na kraju mu je poručio da “od sebe prestane raditi karikaturu”.

“Živimo do neke razine u jednom udbaško-komunističkim kalifatu… Nasljednici bivšeg sustava danas su našli novu ideologiju, rodnu ideologiju, zamijenili ju za marskizam i titoizam”, poručio je Glasnović nakon stanke koju je zatražio na početku zasjedanja, piše Jutarnji list.

Osvrćući se na sadržaj Istanbulske konvencije, kazao je kako je poznato da su svih 48 mehanizama koji štite ženu i djecu već u hrvatskom pravosuđu i upisani su u našem zakonodavstvu.

“Što su rodno neutralni zakoni? Ubrzo ćemo trebati ovdje u Saboru šest zahoda, jedne za muškarca zarobljena u muškom tijelu, ženu u muškom tijelu i obratno… U takvim zahodima je već zabilježeno oko 200 napada na djevojčice i žene… Čista perverzija”, poručio je Glasnović.

(www.jabuka.tv) 


22 komentara

 • Kako se samo ovaj lik sramoti sa svojim izjavama u javnosti, ni o cemu nema misljenje, pogotovo da ima ikakvog pojma o Istanbulskoj konvenciji, samo okrene na ustase, partizane, sotone i sorosa u svakoj temi, strasno, prejadno…

  7
  25
 • Pa nek se pise bilo sta, a nasilje u svakom pogledu treba zaustaviti. I zasto da ne’ko trpi necije iskaljivanje bijesa na ne duznim. Nazalost, jos uvijek je jaca ona “sta ce selo reci”!

  6
  7
 • predstavnik BiH Hrvata u Hrvatskom Saboru. intelektualno podkapacitiran, a karakterno goropadan. idealan za noćne rasprave u kočerinskim birtijama. i samo za to.

  8
  11
 • Ne živimo u Hrvatskoj, a stalno se pjenimo oko onog što se tamo događa. Istovremeno pojma nemamo šta se ovdje događa i da je BiH već usvojila tu konvenciju. Nismo znali ni kad,niti nas je itko izvijestio o tome niti znamo da se netko protvio tome. I što nam je sada činiti, plakati za tim što se događa u Hrvatskoj, a nije nas briga što mi to već imamo na djelu tu.

  15
  3
 • Generale moj neće sinovi protiv očeva. Jučer čuvari željezne zavjese,a danas demokracije. Svaka čast, svaka vam je na mjestu.

  12
  4
 • Glasnnovic i par njih jedini u saboru zastupaju normalne stavove,a ovi potomci udbasa ,bivseg zlocinackog rezima su licemjeri i bijeda drustva,unistise sve vrednote koje dotaknu!

  12
  6
 • Ovdje protiv Glasnovića komentiraju jedino stranačka piskarala HDZ-a. Njima smeta jer im je “oteo” jedno mjesto iz dijaspore.Dalje im smeta jer govori istinu pa ga sad nazivaju da nema kapacitet,a STRANKA HDZ-e puna biviših skladištara,i primitivaca koji su si nabrzinu pokupovali diplome i za razliku od Glasnovića bili su većinom dezerteri tijekom obrambenog rata!
  Pogledajte se ujutro u ogledalo jazavci hadezovski niste kadri ništa stvoriti živite samo od ulizivanja i tuđe muke na kraju krajeva države u kojima ubirete plaće stvorili su vam Glasnović i njemu slični i to krvavom borbom,a ne dezerteri poput Plenkovića i Čovića…
  Teško nam je svima ali kad vidim predstavnike Hrvata zbilja se ničemu nečudim dok je HDZ-a SDP-a i ovakvih beskičemnjaka nije ni čudo da nas svi gaze!

  13
  3
 • je li konvencija o ljudskim pravima ili sve svjetske konvencije spriječile genocid u Hrvatskoj tj Vukovar ili bolje rečeno Ovčara Velepromet zato ne jedit govna vi partizanine stare

  3
  1
 • Nikad ne bih želio da me predstavlja ,, glava,, , proveo sam deset godina u gardijska brigada i znam šta govorim, kod njega je, ,, ja i samo ja,,

  2
  3
 • Istina uvijek boli i uglavnom ko god se ne libi reć istinu proglase ga ludim…Partizanine će uvik reć za Glasnovića da je puka…A častan čovik će za Glasnovića reći da je pravi domoljub.

  5
  2
 • Za- Anonim o- ,protiv svake vrste nasilja se treba borit ,ali ovo nije borba protiv nasilja ovo je nasilje nad nacijom.
  Časno j posteno treba rec nije narod lud .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.