Grude domaćin najatraktivnijeg prvenstva Bosne i Hercegovine

Šesto Cheerleading i Cheerdance prvenstvo Bosne i Hercegovine održat će se 20. ožujka 2016. godine u dvorani Srednje škole Antuna Branka Šimića u Grudama. Početak natjecanja i otvaranje najavljeno je u 12.00 sati .

Grude će biti domaćini preko 700 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine koji će se boriti za All Star (cheerleading) i Dance Star (cheerdance) titulu prvaka države.

Na prvenstvu će ove godine nastupiti i gosti iz Hrvatske. U pauzi između dva natjecanja održava se tradicionalni izbor za Miss Mini Navijačicu Bosne i Hercegovine. Ove godine suci dolaze iz Slovenije, Hrvatske i Italije, te po prvi put prvenstvo ima suca iz Bosne i Hercegovine, točnije safety judge.

plakat

Cheerleading sport iz godine u godinu sve više raste i u našoj zemlji, a prednjači Županija Zapadnohercegovačka gdje je prije sedam godina sve i započelo. Prva dva mjesta u timskim disciplinama, te prvo mjesto u duo disciplinama plasirati će se na Europsko prvenstvo koje se početkom srpnja održava u Beču glavnom gradu Austrije.

Ulaz je besplatan, a generalni pokrovitelj prvenstva je Općina Grude. Portal Jabuka.tv je medijski pokrovitelj prvenstva.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.