Grude dobile oporbu: Formiran ogranak Hrvatske republikanske stranke

Nekada je komunistička partija diktirala život ljudi, danas to radi HDZ, započinje svoje priopćenje Hrvatska republikanska stranka.

Bez njihove članske iskaznice je praktično svaki uspjeh u životu uvelike otežan, praktično nemoguć, a da ne spominjemo kako se ponovno u narod uvukao strah od pogrešno izrečene riječi i “pogrešnog” političkog mišljenja.

U takvim društvenim okolnostima, potrebna je velika doza hrabrosti za uključiti se u HRS i uhvatiti se u koštac sa ovim društvenim anomalijama koje su skoro identične sa onima koje je ovaj narod trpio u komunizmu, ako ne i gore.

No, HRS se isprofilirao kao vrlo jasan politički odgovor. To ćemo pokazati i na sljedećim lokalnim izborima u Grudama. Prvi korak je konstituiranje IO HRS-a Grude, u svome izlaganju rekao je predsjednik HRS-a Slaven Raguž.

Za predsjednika IO HRS-a Grude izabran je Tomislav Bandić, dok je za zamjenika izabran Ivan Pandžić. Raduje nas što su oni u Grudama uspjeli okupiti mladu, obrazovanu i nekompromitiranu skupinu ljudi koji su se odlučili mijenjati društvo na bolje i kandidirati se na sljedećim lokalnim izborima.

Fiskalna rasterećenja gospodarstva, poticanje malog i srednjeg poduzetništva, racionalizacija administracije i borba protiv korupcije i kriminala bit će samo neke od glavnih smjernica djelovanja OO HRS-a Grude. Izgradit ćemo društvo u kojem će svi biti jednaki pred zakonom i u kojem će nečiji uspjeh u životu i egzistencija ovisiti o stručnosti i radu, a ne o stranačkoj pripadnosti.

Jednostavno ne prihvaćamo društvo u kojem obitelj kako bi opstala svoju budućnost mora tražiti u inozemstvu , pored ostalog u svome izlaganju poručio je Tomislav Bandić, predsjednik IO OO HRS Grude, navodi se u priopćenju Hrvatske republikanske stranke.

(www.jabuka.tv)


21 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.