Grude: Djevojka “pala” s 95 kilograma duhana

Službenici Postrojbe granične policije Gorica u ponedjeljak, 23. siječnja, spriječili su nezakonit promet 95 kilograma duhana bez potrebne dokumentacije.

Otkriven je prilikom granične kontrole automobila marke Opel, bh. registarskih oznaka, u graničnom pojasu na području Gruda.

Vozilom je upravljala J. P. (1994.), državljanka Bosne i Hercegovine.

Prema naredbi tužitelja Tužiteljstva BiH, duhan je privremeno oduzet, a protiv J. P. će Tužiteljstvu BiH biti dostavljeno izvješće zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo „nedozvoljen promet trošarinskih proizvoda“.

Provjerama je utvrđeno i da registarske oznake ne pripadaju spomenutom vozilu. U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju, priopćeno je iz Granične policije BiH.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Opet na portalima ovakvi tekstovi! 100 kg duhana tretiraju kao najveći zločin…A zna li gospoda koja sve ovo sankcionira,piše…koliko je mukotrpan rad na duhanu, zašto se ne ispituju oni koji su zapalili,zatvorili,duhanske stanice,što će sad čovjek koji se prži na suncu sa tim duhanom,nema ga gdje ni predati,zar to nije problem?…Na portalima ismijavaju jadne ljude koje uhvate sa nekoliko kg duhana koji se bore da žive,da nisu na proračunu države…Ismijavaju ih oni koji sa 18 god.sjednu u bijesnog bmw-a ili drugu limuzinu,koji ne znaju što je smola duhana,i porijeklo njihove imovine nitko ne pita, jer takvi su očito “sposobni rodjeni”…

Komentiraj: