Gruđanin u emisiji ”Ljubav je na selu”

Jedna Hercegovka, kojoj je za oko zapeo Goran Žigo iz Lučana, kod Sinja, koji je obilježio posljednju sezonu emisije “Ljubav je na selu”, uskoro bi mogla trajno promijeniti adresu. Riječ je o djevojci iz jednog od sela zapadne Hercegovine koja je spremna ostatak života provesti uz ovog veselog farmera.

Nakon što ni jedna od djevojaka koje su ga posjetile u sklopu spomenute emisije nije imala “ono nešto” što Žigo traži, u pronalasku djevojke farmer je potražio pomoć Nedjeljka Babića Gangstera koji se već godinama bavi spajanjem parova, piše Večernji list.

“Našao sam mu curu u jednom selu u Hercegovini. Samo treba otići s njom u Lučane”, potvrdio nam je jučer u telefonskom razgovoru Gangster. Na inzistiranje i pitanje iz kojeg je ona mjesta, Gangster nam je odgovorio kako može samo reći da je riječ o maloj općini te da bez njezina pristanka ne može odavati više informacija. Ipak, rekao je kako je riječ o ženi Žiginih godina. “Hercegovka koju ću uskoro odvesti jednom od najpoznatijih neženja u Hrvatskoj ima 38 godina”, kazao je Gangster.

Ni sam Žigo ne zna više informacija o ovoj tajnovitoj Hercegovki koja bi mu mogla postati supruga. “Zvao me je Gangster prije pet-šest dana. Rekao je da mi je našao curu i da će je dovesti u Lučane. To je sve što znam o njoj”, priča Žigo, dodavši kako susret očekuje uskoro. Na pitanje što očekuje od Hercegovke, Žigo kratko kaže kako mu je najbitnije da je poštena i prava kršćanka te da želi raditi i zasnovati obitelj.

“Tražim, brate, kršnu ženu, da je kulturna, da može biti sa mnom i prijateljima, i eto ti. Cilj mi je oženiti se i, ako Bog podari, koje dijete, tako da znam da za nekoga živim i radim”, izjavio je ranije za medije ovaj farmer. Dodaje kako budućoj supruzi nudi sve što može poželjeti. I od Žige smo pokušali saznati iz kojeg mjesta u Hercegovini dolazi žena koju je osvojio, međutim, njemu to, kaže, nije bitno. “Što me briga odakle je ako je ona prava”, priča Žigo koji se bavi uzgojem vinove loze i ovaca.

“Od ovaca i vina živim, a za svoje potrebe posadim krumpire, luk i češnjak. Onaj pravi, a ne švercani iz Kine”, navodi Žigo koji se svako jutro ustaje u šest sati, a razbuđuje ga čašica rakije – domaće. Voli i zagangati te je tako trebao biti gost nedavno održane “Večeri gange, dipala i gusala” u Ljubuškom, međutim, zbog izvanrednih okolnosti, dolazak je odgodio u posljednji trenutak. Da Žigo nema prevelike zahtjeve od buduće supruge, potvrdio je i Gangster, piše Večernji list.

“On samo želi da mu buduća žena rodi dijete. To mu je stalno na pameti jer silno želi potomke. Rekao mi je da mu nađem jednu skromnu djevojku koja bi mu pričuvala ovce, nešto spremila po kući, očistila, ispeglala košulju i to je sve što mu treba…”, priča Nedjeljko Babić Gangster. Dodaje kako je Žigo obećao okrenuti janjca kad Hercegovka stigne u selo. Ipak, tajnovita Hercegovka nije jedina iz ovog dijela BiH kojoj bi Gangster uskoro mogao riješiti bračni status. “Imam ja puno klijenata iz Hercegovina.

Evo, nedavno sam bio kod jednog dečka koji ima veliko stado krava. Sam se brine o njemu. Živi blizu Mostara, odnosno ima kuću i u Širokom Brijegu i Mostaru”, priča Gangster. Otkriva i kako će sreću u ljubavi u spomenutoj emisiji potražiti i jedan Gruđanin. Riječ je o Draženu Božiću, poznatijem pod nadimkom Cvrce, iz Ružića kod Gruda. Dražen ima 41 godinu, a za sudjelovanje u emisiji koja već godinama osvaja srca gledatelja u cijeloj regiji prijavio se iz znatiželje.

“Ma, hoću proživjeti i to iskustvo. Rekao sam producentima – kad završi ova emisija možete me prijaviti u onu ‘Mijenjam ženu’”, sa smijehom nam je kazao Božić. Na pitanje što očekuje od emisije, odnosno misli li da će pronaći srodnu dušu, Božić navodi kako će biti onako kako se sve odigra. Inače, djevojke koje se odluče za nekoliko dana života na Božićevu imanju nadomak Gruda okušat će se u radovima oko vinove loze, duhana, ali i berbi smilja.

(www.jabuka.tv)7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.