Gruđanin Ivan Palac napisao novu pjesmu za duet Grupe Banana i Minee – Jabuka.tv

Gruđanin Ivan Palac napisao novu pjesmu za duet Grupe Banana i Minee

Nakon što je napisao dvije vlastite pjesme za Tomislava Gelu „Ne pomažu godine“ i „Hej živote“, mladi Gruđanin Ivan Palac napisao je i novu pjesma za duet Grupe Banana iz Zadra i Minee, pjevačice i voditeljice.

Podsjetimo, prva pjesma „Ne pomažu godine“ osvojila je nagradu pjesma dijaspore na Melodijama Mostara 2014. godine.

Pjesmu „Žena slobodna“ uz Ivana Palca potpisuje i pjevačica Grupe Banana Gordana Seko, a glazbu i aranžman Marin Seko.

U nastavku premijerno poslušajte pjesmu “Žena slobodna”

Minea je s grupom Banana udružila snage u novom duetu ‘Žena slobodna’, te tvrdi da je zaljubljena u tu pjesmu!
‘Žena slobodna’ je pjesma s nostalgičnim prizvukom u kojem dvije prijateljice pričaju o ljubavnim jadima, te jedna drugu bodri. Na duet su se odlučili jer se poznaju već 20 godina, te već na prvom susretu su “kliknuli” na prvu.

Onog momenta kad smo se upoznali, znala sam da sam pronašla prijatelje i kolege za uvijek. Potvrdile su to i sve ove godine našeg poznanstva, a kruna svega je i ova naša zajednička pjesma, iz njihove radionice, u koju sam ja naprosto zaljubljena. Radujem se izlasku ovog singla, nadam se da će je publika prepoznati, a posebmo ženski dio publike, kazala je Minea.

Grupa Banana, koja već godinama nastupa kao prateći band Dražena Zečića, se jako veseli ovom singlu, a publici priprema nešto jako zanimljivo – album na kojem će se nalaziti samo dueti s kolegama!

S obzirom da smo se odlučili samo na singlove s duetima, koji će biti izdani na jednom CD-u, nije uopće bio upitan duet sa Mineom. Ona je jedna od rijetkih kolegica s kojom je cijeli band kliknuo na prvu, prije 20-ak godina, na jednom zajedničkom koncertu. Naše prijateljstvo se godinama samo učvrstilo, traje i dalje, i samo po sebi je bilo normalno da ćemo nešto i zajedno otpjevati.

Ispalo je predobro, pjesma se dogodila, pogotovo što je ustvari malo ženskih dueta. Glasovi su nam se odlično složili, i mislimo da će ‘Žena slobodna’ zasigurno, kao jedna pop pjesma, pronaći put do naših slušatelja. Nakon naše drage Minee, već radimo na idućem singlu, i radujemo se svim kolegama pjevačima, koji su se rado odazvali da budu dio ove naše priče, otkrili su iz grupe Banana!

Čast mi je i zadovoljstvo predstaviti novu pjesmu, koja će se, iskreno se nadam, svidjeti hercegovačkoj publici, i da će pobliže prikazati sve ono na čemu već godinama radi ova grupa zajedno sada s Mineom, i da će prikazati na koji način želim stvarati pjesme zabavnog tipa, poručio je Ivan Palac za Grude Online.

(www.jabuka.tv)


22 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.