Gruđanin će testirat svoje kulinarsko umijeće u showu ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’

Da pravi prijatelji postoje, podržavaju i tješe u teškim trenucima, ali i smiju se i plaču s nama, vrlo dobro znaju Morana i Domagoj, koji se poznaju već 11 godina, a željni su znanja i zabave, te svojom energijom svakako uveličaju show na RTL-u „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

Vedri, veseli, energični, otvoreni i humoristični, Morana Mijač (25) i Domagoj Žulj (25), najbolji su prijatelji još od srednjoškolskih dana. Međusobno se smatraju kao brat i sestra i misle da se savršeno nadopunjuju, iako u šali kažu da osim kuhanja, nemaju ništa drugo zajedničko.

Najviše kuhaju za prijatelje, a u show su se prijavili kako bi se okušali u poučnom showu, utvrdili koliko uistinu vrijede pohvale njihovih najmilijih, te proširili svoje gastronomske spoznaje, jer kako kažu za RTL, oboje vide svoju budućnost u gastronomiji. Za njih je prijavljivanje u show istovremeno i izazov i zabava.

Dok Domagoj, koji je inače iz Gruda, ne voli kuhati dosadnu hranu te često izmišlja vlastite recepte, Morana voli također eksperimentirati u kuhinji. Iako je završila Filozofski fakultet, Morana ipak teži prema kulinarstvu.

Izgleda da će ovaj par emisiji ponuditi mnogo kreativnih recepata, a jednog dana možda Domagoj bude na menadžerskoj poziciji njihovog restorana u kojem će Morana biti šef kuhinje.

Oboje smatraju kako su dobar par u kuhinji, a svoj će talent pokazati u showu “Tri, dva, jedan – kuhaj!”, koji će gledatelji moći pratiti već od ponedjeljka, 4. rujna, od 19:50 sati na RTL-u!

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Ma koje fige, zasta! Koda ide na OP! Svedno sta sad napisete, potlje, to je samo Sou! Biznis! Gluposti od RTL . Pribacim odma!

  • Samo nemoj spomenuti da si hercegovac i daleko ces dogurati!! Prosle godine je Hrvoje H. mudro sutio i dogurao mislim do finala cak? A braca Bosnjak nisu dobro prosla kod Spiceka i ostalih jer su hercegovci 😀 sretnoooo!!

  • Sretno Domagoj i nemoj kriti da si Hercegovac. ako si zbog toga doskriminiran njima na dusu . Ponosno istici svoje podrijetlo, jer su Hercegovci u vecini posten, radisan, dobar narod. Izuzetaka ima svugdje, zar ne?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.