Gruđanin Ante Mikulić osmislio prvu web platformu u BiH koja će omogućiti maloprodajama izravnu kupovinu od veleprodaja

Platforma radi na principu business to business portala, i mogu je koristiti isključivo poduzeća, pišu Grude.com.

VP2MP Commerce je prva web platforma u BiH koja će omogućiti maloprodajama izravnu kupovinu od veleprodaja putem interneta.

Aplikaciju je osmislio mladi programer Ante Mikulić iz Gruda.

Platforma radi na principu business to business portala, i mogu je koristiti isključivo poduzeća.

Platforma nudi neograničen broj veleprodaja unutar nje, gdje će kupac, odnosno maloprodaja morati dobiti dopuštenje da kupuje od određene veleprodaje, a to će odraditi putem registracije preko platforme.

Unutar platforme svako poduzeće će imati svoje korisničko ime i lozinku te back-office u kojemu će upravljati svojim narudžbama, a veleprodaje svojom virtualnom trgovinom.

Aplikacija će se moći vezati za postojeće ERP sustave unutar veleprodaja, te će to olakšati posao veleprodajama glede postavljanja cijena, lager liste (onima koji žele), kupaca, statistika, i ostalog.
Web aplikacija je otvorena za sve veleprodaje te je za iste besplatna!

Beta verzija funkcionira već neko vrijeme, te je aplikacija puštena u rad, a naš tim kreće u obilazak svih veleprodaja unutar granica BiH gdje će se zainteresiranima dati mogućnost prodaje, uštede vremena, novca, ljudskih resursa i logistike. Isto vrijedi za maloprodaje, koje će uštedjeti vrijeme, i troškove telefoniranja prilikom kupovine.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.