Grobari se prerušili u fotografe pa gađali Zvezdinog golmana usred derbija – Jabuka.tv

Grobari se prerušili u fotografe pa gađali Zvezdinog golmana usred derbija

Partizan i Crvena Zvezda u subotu su odigrali 1:1 u najvećem srpskom derbiju, a nakon utakmice tamošnji nogometni savez ih je prijavio zbog nepoštivanja pravila i uputstava u organizaciji nogometnih utakmica.

Na tribinama je, naime, bilo više gledatelja nego što je dozvoljena. Zakuhalo se prije utakmice jer je uočen jarbol na kojem je bila istaknuta Zvezdina zastava s dvije zvjezdice na grbu. Gosti su se pobunili da se ta zastava makne i postavi ona službena – s tri zvjezdice. Na kraju se uklonila i Partizanova zastava pa je derbi odigran bez tih obilježja.

Prema propisima utakmicu u Humskoj mogli su gledati samo predstavnici klubova i medija, međutim, iza golova su stajali – navijači! Tako piše srpski SportKlub. Navijači su se zakamuflirali u opremu fotoreportera.

Sredinom drugog poluvremena Zvezdinog golmana Milana Borjana “fotoreporteri” pogodili su loptom pa je nastao incident.

Predsjednik FSS-a Branko Stojanović je tražio da lažni fotoreporteri napuste mjesto iza gola pa je na kraju spomenuto ljudstvo iza gola napustilo stadion.

Zvezda je prijavljena jer nije poštovala epidemiološke mjere, a kroz deset dana će disciplinska komisija FSS-a iznijeti i kazne.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.