Grobar Aleksandar izbačen iz Big Brothera zbog optužbi za pedofiliju

Grobar Aleksandar Neradin danas prijepodne izbačen je iz Big Brother kuće nakon što je produkcija showa saznala da je optužen za pedofiliju.

Na stranicama Županijskog suda u Rijeci navodi se kako je Aleksandar Neradin optužen za kazneno djelo iz stavka 5, iz članka 158. Kaznenog zakona, koji propisuje postupak kažnjavanja spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina.

“Potpisivanjem ugovora s RTL-om, svi natjecatelji, između ostaloga, garantiraju da nisu kazneno gonjeni niti pravomoćno osuđivani. U slučaju povrede bilo koje ugovorne odredbe, pa tako i zbog povrede istinitosti podataka i jamstava, RTL ima pravo raskinuti ugovor. Navedeno vrijedi i za Aleksandra Neradina, koji nije više dio projekta Big Brother 2018.”, odgovorili su za Index s RTL-a.

Kako se neslužbeno može doznati, Neradin je produkciji potpuno zatajio da se protiv njega vodi sudski postupak, a zbog činjenice da je žrtva maloljetna postupak je proglašen tajnim pa produkcija nije mogla provjeriti njegove garancije da nije kažnjeno gonjen.

U predstavljanju prije ulaska u BB kuću Neradin je rekao da mu je zanimanje “katastrofa – grobar”.

Pohvalio se da obožava hakirati i provoditi vrijeme igrajući videoigrice te da je iznadprosječno inteligentna osoba.

“Danas su ljudi glupi k’o stup. Dok drugi u svoje slobodno vrijeme sjede po kavama ogovarajući kolege, ja sam netko tko shvaća stvari”, tvrdi.

“Ne vjerujem apsolutno nikomu, svi su me izdali i zato sam došao raditi tu gdje i radim, jer me nitko neće zeznuti, jer svi spavaju”, kazao je Makaranin koji se pohvalio i brojem žena s kojima je imao avanture za jednu noć.

Svašta sam radio. Počeo sam raditi još dok sam bio dijete. Prodavao sam srećke za lutriju, a onda sam radio u jednom restoranu te poslije napokon ostvario želju da se zaposlim na brodu. Tu sam prošao sve što me zanimalo vezano za žene, i debele i mršave, i ružne i lipe, svakakve, i to mi je i bio cilj. Uglavnom, kada su se počele nagomilavati sve te žene, shvatio sam da se nekima ne sjećam ni imena i onda sam počeo zapisivati. Išlo je do nekih 140″, dodao je.

Na kraju je obećao da će gledateljima pružiti najveću zafrkanciju u showu.

Frama Široki Brijeg: Roditelji, trebate djeci zabraniti Big Brother i očuvati dostojanstvo katoličke obitelji

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.