Grmoja: Ne čujem ni Raguža ni Ljubića, nitko ne ustaje za radnike u Aluminiju

Zastupnik u Hrvatskom saboru Nikola Grmoja (MOST) prozvao je Vladu RH jer ne reagira na gašenje mostarskog Aluminija, u kojem je 900 radnika završilo na ulici zbog, kako je rekao, političkog kadroviranja.

900 radnika Aluminija završilo je na ulici zbog političkog kadroviranja koje je provodila jedna stranka, a nitko ne reagira, vlada šuti iako ima 12 posto dionica i iako je 20 posto aktivnosti Luke Ploče vezano uz Aluminij. Ne čujem kolegu Raguža ni kolegu Ljubića, nitko ne ustaje za te radnike u Mostaru, kazao je Grmoja tražeći stanku u saboru koja mu nije odobrena.

Jandroković se složio da je pitanje Aluminija važno

Predsjednik sabora Gordan Jandroković složio se da je pitanje Aluminija izuzetno važno, ali i poručio Grmoji da je to mogao iskomunicirati na puno drugih načina, a ne zlouporabom instituta traženja stanke.

Bez veće rasprave zastupnici su podržali izmjene Zakona o sudovima za mladež koje se donose zbog usklađivanja nacionalnog zakonodavstva s pravnom stečevinom Europske unije i s nedavno izmijenjenim Zakonom o kaznenom postupku. Raspravljene su bez većeg interesa zastupnika i izmjene Zakona o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije.

(Hina)


14 komentara

 • Moj Grmoja pa Božo Ljubić i Željko Raguž i ekipa su se prije par mjeseci smijali u facu svom narodu u BiH kada su odbili vaše amandmane na Deklaraciju o položaju Hrvata u BiH koje je jedini podržao general Glasnović, pa što drugo ocekivati od tih izdajnika. Samo glasajte i dalje za njih i uništavajte budućnost svojoj djeci!
  Idemo se podsjetit kako su glasovali prije par mjeseci na Odboru za Hrvate izvan BiH kada ste očitali lekciju Ljubiću i ekipi:

  – PROTIV amandmana Mosta da se krene pružati pravna potpora pripadnicima HVO-a
  – PROTIV amandmana Mosta da se zahtjeva prestanak diskriminacije hrvatskih branitelja u BiH jer im se sudi po strožem zakonu
  – PROTIV amandmana Mosta da se izjednače prava hrvatskih studenata s prebivalištem u BiH s onima koji ga imaju u Hrvatskoj pri dodjeli državnih stipendija
  – PROTIV amandmana Mosta da se izjednače prava djece ratnih invalida HVO-a s djecom branitelja HV-a
  – PROTIV amandmana Mosta za dopisno i elektroničko glasovanje kako bi i dalje mogli svoditi pola milijuna ljudi na par konzulata
  – PROTIV amandmana Mosta da se od Hrvatske zahtjeva primjereno reagiranje kod relevantnih međunarodnih institucija te da se zatraži micanje visokog predstavnika, odnosno diktatora.
  – glasovali su ZA prijedloge i amandmane svojih voljenih kolega iz SDP-a koji dodatno degradiraju deklaraciju i od nje prave list za odlaganje vatre, a Hrvate su pljuvali u sabornici jučer, od Stazića pa nadalje. HDZSDP koalicija je očito već jako dobro uigrana.

  27
  2
 • Sto da kazu kada su i oni dio mafijaske hobotnice koja opustosi hrvatske prostore. Veliki voda dobrocinitelj je na celu… Sad ga treba zastititi. Tko ga bolje branio imati ce jacu funkciju. Vidis da i Karamatic cuti a bas je bio vazda pricljiv…

  7
  1
  • To je tebi sad najvažnije kujo hadezovska !
   Nemoj braniti nešto što je neobranjivo,a to je da je ovaj seronja i politički metuzalem liječnik armije BiH-a i sudionik gospodarskog kriminala Božo Ljubić najveće govno na hrvatskoj političkoj sceni!

   28
   1
  • znaš što, nisam ljubitelj Grmoje pa zato ne dam glas Mostu al ovo je istina i nek se srame njih dvojica i ti s njima ..aaa nemate vi obraza pa ne možete imati ni srama

  • A Čović i Čolak su HRVATINE, aaa?? Njemu bar opraštam jer ga predvodi mostarski psihijatar, ali ti? Tko tebe vodi?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.