Nastup internacionalne zvijezde na Jägermeister main stageu: Franz Ferdinand dolazi na OK Fest

Jägermeister main stage, ljubiteljima odličnog provoda s ekipom pod vedrim nebom, na OK festu donosi dobro poznata imena iz regije.

Brkovi, Edo Maajka, Dubioza Kolektiv, Helem Nejse, Partibrejkerski, Pips Chips i Videoclips….. samo su neka od imena koja će donijeti nezaboravan provod od 12 do 14 srpnja na Tjentištu.

Zadnji dan Jägermeister main stage donosi posjetiteljima internacionalnu zvijezdu, grupu Franz Ferdinand. Škotski bend, osnovan u Glasgowu 2002 godine, u svojoj karijeri slovi kao jedan od najpopularnijih rock bendova novijeg doba.

Tijekom svoje karijere nominirani su i osvajali nekoliko Grammy nagrada, nominirani su za MTV nagrade, a osvojili su dvije Brit Award nagrade za najbolju britansku grupu. Pored toga njihove turneje su ispunjene do zadnjeg mjesta, a njihovi karizmatični nastupi obećavaju dobar provod.

Vrelu atmosferu OK festa osvježit će uvijek savršeno hladni Jäger shotovi koje možete pronaći u Jäger zoni, a i ove godine imat ćete priliku oslikati tijelo privremenim tetovažama. Ispišite na ruci ime omiljenog benda ili pjesme, naš crtač ispunit će vaše želje.

Vidimo se na Tjentištu!

*PR članak