Grlić Radman: Trebate iskoristiti povijesnu priliku

”Želio bih da BiH čim prije započne pristupne pregovore te nam se pridruži u Europskoj uniji kad se pregovori završe. Sad je na BiH da pokaže svoju spremnost”, rekao je u razgovoru za Dnevni avaz hrvatski ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman.

Grlić Radman kaže da je BiH već pokazala da je sposobna provoditi reforme kada postoji spremnost na suradnju i dogovor legitimnih političkih predstavnika svih konstitutivnih naroda i nada se da će se u takvom ozračju nastaviti predano djelovati.

Tu povijesnu priliku trebate iskoristiti. Naravno, u tome možete računati i na daljnju podršku Republike Hrvatske, a ona je veoma snažna jer obuhvaća cijeli spektar političke, diplomatske i razvojne pomoći, ali uključuje i operativne programe prijenosa znanja hrvatskih stručnjaka na području europskih integracija, rekao je Grlić Radman za Avaz.

Grlić Radman u Stocu: Neprihvatljivo je Hrvatsku stavljati u istu poziciju sa Srbijom

(Fena)

6 komentara

  • Povijesnu priliku za robstvo, desinformaciju, siromastvo, ljudske eksperimente. Samo izdajnici vode svoj narod u terror EUa.

  • Ovo je povjesni momenat da politika EU, Brisela, Plenkija, ovog Radmana hrvate u BiH svede na nacionalnu manjinu… Sto vise ovi supci naivni podilaze balijama oni sve vise mrze hrvate…

  • teški fikus ovaj lik….po nalogu Plenkija i briselske elite, nas treba stančati, štoviše u što kraćem roku smaknuti, jer to odgovara desetkovanoj Hrvatskoj, Njemačkoj i ostaloj eu, …znači punit njihova radna mjesta i to je interes hrvata iz RH za hrvate u BiH….jadni smo mi tko nas predstavlja, a i tko nas brani…kroz čitavu povijest je tako….od naših udbaša, interesdžija, đrparoša, vehabija koji su slizani sa RH i ostale četnikaroška spadala koja imaju više prava u Hrv. saboru, nego Hrvati u BiH na svojo rodnoj grudi…dosta otužno već puno desetljeća unatrag..onaj tko to može više popit u glavi nije dobar…hvala ti hdz za sve što si nam priuštio u otužnoj dolini suza hercegovine i bosne…hvala ti druže dobročinitelju za sva tvoja dobra djela u hercegovini….hvala

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.