Grbavac: U Ljubuški dolazi institucija europskog rukometa

Nakon poraza od Nexea u srijedu navečer, Izviđač se već u četvrtak okrenuo subotnjoj utakmici 16. kola SEHA lige u kojoj u Ljubuškom dočekuje aktualnog viceprvaka Europe i pobjednik SEHA lige – mađarski Veszprem.

”Dolazi nam jedna od europskih institucija, možda jedan od najboljih i najbogatijih klubova u Europi, a samim time i u svijetu i mislim da je to dovoljan povod da se dođe na utakmice. Izviđač će odigrati koliko mogne u svojim trenutnim mogućnostima. Mislim da će to biti jedna dobra rukometna predstava”, izjavio je na press konferenciji trener ”Skauta” Zdenko Grbavac.

Za Veszprem brani Ljubušak Mirko Alilović koji će morati propustiti susret protiv svoga matičnoga kluba u rodnom gradu jer su mu liječnici dijagnosticirali trombozu ispod koljena.

”Svi znamo tko je Veszprem, sigurno jako dobra ekipa koja je prošle godine poražena u finalu Lige prvaka. Mi moramo odigrati najbolje što znamo i očekuje nas jako dobra utakmica” izjavio je David Mandić, lijevo krilo Izviđača.

Utakmica je na rasporedu u subotu, 17. prosinca 2016. godine, s početkom u 17.00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom. Cijena ulaznice iznosi 5 KM, a prijenos utakmice možete pratiti na BHT1 i ArenaSport.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Svaka čast vespremu al što bi se i mi poginjali nad njima, zar izviđač koji je dao tolike igrače i puni pola bh i hrv reprezentacije nije institucija??..uostalom u vespremu su bivši skauti Alilović i Terzić i dojucer i buntic

  • Institucija jest al što bi to naši pognul glave, Jel i izviđač institucija..puni pola bh i hrv.reprezentcije ..A u vespremu naši Alilović,terzic i dojucer mslm i Buntić..klub već 60 postoji s najboljom ruk.akademijom možda i na balkanu..zašto uvik naši ljudi spuštaju glavu pod drugima?

Komentiraj: