Granična policija: Uhićen zbog više kaznenih djela u Livnu – Jabuka.tv

Granična policija: Uhićen zbog više kaznenih djela u Livnu

Pripadnici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo 16. i 17. runa 2015. godine na letovima iz Istanbula i Beograda nisu dozvolili ulazak za 14 državljana Republike Turske zbog davanja lažnih podataka o pravu na ulazak u Bosnu i Hercegovinu.

Stranim državljanima, zbog neispunjavanja uvjeta za ulazak u BiH, uručena su rješenja o odbijanju ulaska u BiH, te će narednim letovima biti vraćeni na polazne destinacije.

Pripadnici Jedinice granične policije Gradiška 16. rujna 2015. godine u 16.15 sati lišili su slobode državljanina Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske M.M. (1965.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Livno zbog kaznenih djela ‘Nasilje u obitelji’, ‘Nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih tvari’ i ‘Napad na službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti’.

Osoba je kontrolirana na ulazu u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška. M. M. predan je službenicima Sudske policije Odžak na daljnje postupanje.

Na Graničnom prijelazu za pogranični promet Zvornik prilikom izlaska iz BiH 16. rujna 2015. godine u 16.10 sati pripadnici Jedinice granične policije Zvornik lišili su slobode državljanina BiH B.M. (1988.) jer je graničnim provjerama ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud Bijeljina zbog kaznenog djela ‘Krađa’. Osoba je predana službenicima Sudske policije Bijeljina, priopćeno je iz Granične policije BiH.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.