Granični prijelaz Gorica ipak neće bit zatvoren

U Mostaru je petak održan sastanak na kojem je postignut dogovor između gospodarstvenika i izvođača radova na Graničnom prijelazu (GP) Gorica, tako da se prijelaz neće zatvarati u razdoblju izvođenja radova, osim u iznimnim slučajevima i na minimalno potrebno vrijeme za obavljanje određenih radova, priopćili su iz Udruge gospodarstvenika Posušje.

Takav dogovor podržao je nazočni ravnatelj Uprave za neizravno oporezivanje Miro Džakula, koji je odmah nakon postignutog dogovora naložio nadležnim službama izdati novu obavijest, kojom se stavlja van snage ranija obavijest o zatvaranju GP Gorica za sav promet, u razdoblju od 10. siječnja do 30. travnja 2016. godine.

“Inicijativa za rješavanjem najavljenog problema zatvaranja granice i sprječavanja nastanka velikih šteta za gospodarstvo zapadne Hercegovine potekla je iz Udruge gospodarstvenika Posušje.

Inicijativu su prihvatili i aktivno se uključili u rješavanje tog problema gospodarstvenici iz Gruda, a posebice gospodin Stipe Vranješ, koji je zajedno s predsjednikom Udruge gospodarstvenika Posušje Ivanom Pavkovićem zastupao interese gospodarstvenika na tom sastanku”, navode u Udruzi gospodarstvenika Posušje.

Sastanku su nazočili i predsjednik Općinskog vijeća i načelnik Općine Grude, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.