Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio čelništvo Kinološkog saveza Herceg Bosne

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je u utorak u Mostaru predsjednika Kinološkog saveza Herceg Bosne Pericu Jukića i tajnika tog saveza Mirka Čolaka.

Čelnici Saveza upoznali su mostarskog gradonačelnika s radom saveza i aktivnostima koje uspješno provode na uzgoju, školovanju, ocjenjivanju, zaštiti čistokrvnih pasa, te osposobljavanju stručnog kadra.

Informirali su gradonačelnika i o važnim međunarodnom kinološkim manifestacijama u tekućoj godini, posebice one koje se u rujnu trebaju održati u Mostaru.

Riječ je o državnoj izložbi pasa i međunarodnim izložbama pasa te o specijalnoj izložbi lll. FCI – američki stafordski terijer, staford terijer, bull terijer, jokširski terijer i Jack Russell terijer, a koja bi se trebale održati 27. i 28. rujna ove godine.

Gradonačelnik Bešlić zahvalio je na posjetu i upoznavanju s aktivnostima koje poduzimaju te na organizaciji međunarodnih natjecanja u Mostaru.

Također je naglasio kako će sa svoje strane Grad pružiti potporu u organizaciji spomenutih manifestacija te obećao odazvati se njihovom pozivu da nazoči svečanosti manifestacija, priopćio je Ured za odnose s javnošću Grada Mostara.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Kako su Bare(Bariša) i sestrica Zdravka veliki dobročinitelji u svojim davanjima za Crkvu u Hrvata, ne kažem kako ne bi davali isto ili čak i više i oni kojima je onemogućeno davanje zahvaljujući upravo ovim i ovakvim, ali mora se odati priznanje kako će Crkva zahvalna na toj krvarini i zbrinula kao tajnika i Mirkeca. Neka je i on voli ovo što radi. Dao je puni doprinos sebe tu, e sada drugi bi ulazili u njegovu stručnost, ali ta ista su ćukenja i u Travniku i Banja Luci i u Sarajevu kao i ovi naši na Blidinju u fra Petra. Fra Petar je tu učen i on je svoj na svome i ostaće zapisano njegovo djelo i doprinos kinološkoj znanosti i neka se i Mirkec tu malo kočoperi. Zamisli sada da se njegov brat Bare ime čime kočoperiti izuzev što je jedan veliki podobnjak, kadrovski važan za svaki sustav i onaj sistemski i ovaj sustavski. Ajde vi sada zamislite nekoga tko je dobar bio i Titi u očuvanju ustavnog poretka Yuslavije i u očuvanju ustavnog poretka HB? Oba su propala, oba su pala, što bi rekli Šibenčani, i nije kriv Bare, jer on se istinski borio za očuvanje oba sustava, i sistema i sustava, borio se svim silama iz petnih žila za očuvanje tekovina Yu revolucije i bio je i sada je odani podanik svoje partije, ma kako god se ona zvala. Doduše imao je i dobre učitelje, u ono vrijeme, što bi rekli naši pratri sa oltara, u ono vrijeme klelo se titu i poslije tita tito, a danas se kuneš drugu Gagi i poslije Gage, tko zna, vidjećemo, neki drugi Čolak, možda onaj iz Beograda izmigolji na svetlo dana i prestane slati svoje emisare.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.