Gradonačelnik Bešlić uručio nagrade najboljim sportašima: Velika je to čast za Mostar

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je u utorak najuspješnije mostarske sportaše kojima je čestitao na ostvarenim rezultatima te uručio posebna priznanja za postignuti uspjeh.

Iznimno sam ponosan na rezultate sportaša Grada Mostara koji su ostvareni u prethodnoj godini, a imati ovoliko prvaka države, čak i europskih prvaka, velika je čast za ovaj grad. Sportaši nam pronose ime grada po Europi i na taj način pokazuju da ima puno dobrih stvari koje se događaju u Gradu Mostaru, kazao je mostarski gradonačelnik.

Europski prvak u karateu Ivan Klepić istaknuo je kako je već ostvario veliki rezultat, no da želi postići uspjeh koji Bosna i Hercegovina još nije vidjela, a to je da donese europsku medalju iz Tokija 2020. godine.

Među najboljim koji su se istaknuli te postigli zapažene rezultate su: HŠK “Zrinjski” (nogometni prvaci BiH u sezoni 2017./18.), MNK “Mostar SG Staklorad” (prvaci BiH u futsalu za sezonu 2017./2018.), HKK “Zrinjski” (prvaci BiH u košarci za sezonu 2017./2018.), Stolnoteniski klub “Mostar” (osvajači Kup-a BiH i prvaci države), Ivan Klepić – SKK “Neretva” (prvo mjesto na Europskom prvenstvu u karateu), Ivona Klepić – SKK “Neretva” (treće mjesto na Europskom prvenstvu u karateu), Emil Markić – BK Mostar (svjetski prvak u boksu poluteška kategorija po WBF verziji), te Boćarski klub “Ante Rozić” (državni prvaci i osvajači kupa BiH u sezoni 2017./2018.).

Uz predstavnike Grada Mostara prijemu su nazočili i predstavnici Sportskog saveza Grada Mostara, predvođeni glavnom tajnicom Mirjanom Bošnjak.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.