Grad Stolac će učenicima pokriti troškove maturalne večere

Gradonačelnik Stoca Stjepan Bošković najavio je kako će ove godine Grad preuzeti trošak maturalne večere za 63 maturanta koji pohađaju Srednju školu Stolac.

Svibanj je mjesec maturalnih zabava koje su jedna od važnijih stepenica u životu svakog srednjoškolca.

Osim za maturante, matura je veliki izazov i za roditelje jer ni maturalne zabave i opremanje maturanta nisu ostali pošteđeni u valu poskupljenja.

Kako bi bar na neki način olakšao roditeljima, gradonačelnik Stoca Stjepan Bošković najavio je kako će ove godine Grad preuzeti trošak maturalne večere za 63 maturanta koji pohađaju Srednju školu Stolac, priopćeno je iz tog grada.

Ovo je, dodaje se, još jedna od demografskih mjera koje grad provodi u skladu s financijskim mogućnostima, uz besplatan prijevoz učenika, nabavu radnih bilježnica za učenike osnovnih škola, stipendije, potpore novorođenoj djeci.

Maturanti iz Čitluka dobit će jednokratnu novčanu pomoć

Ljubuški: Maturantima po 300 KM i pokriveni troškovi maturalne večere

(www.jabuka.tv)

9 komentara

  • Kraljevicu gubo vidis.li sta ti kolwge rade …ti se godinama hvalis i.pricas price o Sirokom ,a toliko si bjedan i ti i sve oko tebe.Znam da nisi pametan i razuman ,a vidim da ti i savjetnici ne znaju nista …nije cudo kp ih je biro i.postavio.🫣

  • Sutra Široki daje ali samo lopovima ništa maturantima to su mladi u Širokom Brijegu mladi su problem za trenutnu vlast grada .Po njihovom na mladima svijet ne ostaje i ne želi ih blizu da nebi razotkrili koliko su pokrali u 20 godina.

  • Siroki uvijek na prvom mjestu. Osim sto nije, nikad i nigdje i ni u cemu. I osim kad bilo sta treba napraviti za njega.

  • Ja i moja sestra ne idemo, za kič koji traje 12 sati trebamo izdvojiti 1000-1500 km. Roditelji rade u tri smjene. Ne hvala.

  • E pa Široki to radi odavno, samo nije došlo do vas, niste otvorili prozor. A i ove godine će Grad platiti večeru maturantima, samo eto opet nije obavijestio vas dežurne žugatore 🙂

  • Pero, Široki uvijek na prvom mjestu. Pero, majq vam qrvu jebm lopovsku na prozoru! Pero, ostali gradovi daju po 300, a Široki 30 maraka za večeru, parazitu gladni šugavi!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.