Maturanti iz Čitluka dobit će jednokratnu novčanu pomoć

Maturanti s područja općine Čitluk za školsku godinu 2023./2024. dobit će jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 200 KM.

Odluku u dodjeli jednokratnih financijskih potpora maturantima donilo je Općinsko vijeće Čitluk na svojoj 37. sjednici održanoj u ponedjeljak.

Odlukom o dodjeli financijske potpore propisani su visina, uvjeti, način i rok isplate jednokratnih financijskih potpora maturantima s područja općine Čitluk, odnosno učenicima završnih razreda srednjih škola koji u školskoj 2023./2024. godini imaju maturu.

Pravo na potporu imaju maturanti koji imaju prebivalište na području općine Čitluk i učenici su završnih razreda Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića u Čitluku, kao i maturanti koji imaju prebivalište na području općine Čitluk, a pohađaju završne razrede srednjih škola izvan općine Čitluk.

Sredstva za potpore maturantima osigurana su u proračunu Općine Čitluk i biti će isplaćena u iznosu od 200 KM svim maturantima koji ispunjavaju uvjete.

(www.jabuka.tv)

12 komentara

  • Svaja cast Citluk…nema dice puno…roditeljima mala olaksica .u Sirokom.Evo u mene trecd dijete maturira u Mostaru pa nikada se Kraljevic nije sjetio da im da jedne marke .Neka se guba najede …uvjek mu malo !

  • Daju i u Širokom Brijegu sebi i svojima sve pokrali i uništili .Došlo do toga da su uništili i HDZ .Nema tog računa koji može zadovoljiti njihovu pohlepu i glad .

    • Zasto bi netko davao novac poreznih obveznika maturantima?? Mislim, koja je poveznica..Da bi mogli napiti se il kakav belaj napravit, ne daj Boze..Ni slucajno da nije palo na pamet nekomu ovo u S.Brigu!

  • Glupa odluka. Samo učite mlade da im se treba davati a ne da trebaju zaslužiti. Recimo trebali ste nagraditi sa po 1000 km najbolje maturante. Ili ste s ovim novcem mogli maturantima besplatno osigurati seminare pripreme za državnu maturu. A vi im onako svima po 200 km pa nek odu u kakav disko to satrati uz kakvu cajku

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.