Grad Split: Želimo biti domaćini reprezentaciji, ali uz ispriku HNS-a | Jabuka.tv

Grad Split: Želimo biti domaćini reprezentaciji, ali uz ispriku HNS-a

Utakmica Hrvatske i Mađarske koja je na rasporedu 10. listopada trebala bi se igrati na Poljudu.

Samo dva puta u 20 godina Hrvatska je igrala u Splitu, a jednom bez navijača.

Dopuštenje Hajduka HNS ne treba jer o svemu odlučuje Grad Split s obzirom na to da je Poljud gradski stadion.

Ako se HNS i Grad Split ne dogovore, najizgledniji kandidati za utakmicu su Rujevica i Gradski vrt.

Samo dva puta u 20 godina Hrvatska je igrala u Splitu, a jednom bez navijača.

Izjavu Grada Splita prenosimo u cjelosti:

Gradsko vijeće Grada Splita želi dolazak hrvatske nogometne reprezentacije u naš grad i odigravanje službene kvalifikacijske utakmice protiv reprezentacije Mađarske na Gradskom stadionu Poljud.

Gradsko vijeće Grada Splita traži od Hrvatskog nogometnog saveza korjenitu promjenu dosadašnjeg odnosa vodstva Hrvatskog nogometnog saveza prema Gradu Splitu i Hrvatskom nogometnom klubu Hajduk, koji se najbolje ogleda u činjenici što je hrvatska nogometna vrsta u službenim utakmicama u Splitu gostovala svega dva puta u posljednjih 20 godina, od čega jednom bez publike.

Zbog dugogodišnjeg neprimjerenog i neprihvatljivog odnosa prema našem gradu i klubu potrebna je isprika Hrvatskog nogometnog saveza, kao čin dobre volje i korak prema ozdravljenju hrvatskog nogometa i jačanju zajedništva.

U interesu hrvatskog nogometa tražimo od Hrvatskog nogometnog saveza i HNK Hajduk žuran dogovor na zajedničkom sastanku, uz nazočnost predstavnika Grada Splita, a sve u svezi postizanja rješavanja brojnih devijacija i nagomilanih problema koji duže vrijeme opterećuju hrvatski nogomet, kao i zajedničkog dogovora vezano za organizaciju željenog nogometnog susreta u našem Gradu Splitu.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

  • Zasto su se pojedinci uhvatili svastike na Poljudu, a istovremeno se hvale ustaskim korijenima i Antom Pavelicem, Hitlerovim podanikom. Sjetite se svastike na utakmici Sirokog od prije nekoliko godina. Tad nikome nije smetala.

    • ko se hvali korjenima i pavelićem, o čemu pričaš,tovari raskršmiše državu,kome se ispričati,neka se crveni dio splita ispriča,da sam u poziciji igrača prije bi obe noge polomio nego zaigrao u spliiituuu,bando crvena

    • Pa sta te to cudi od najvecih licemjera na svijetu,dvostruki arsini listicke bagre su svima poznati,kao smeta im svastika a oni su kao “veliki” hrvati i velicaju ustastvo i Antu Pavelica u isto vrijeme,usput hns je za svastiku znao mnogo prije utakmice pa zasto nisu rijesili problem,naravno zato sto im je to odgovaralo da bi pokrenili pricu kako ih u Spiltu nevole i mrze “repku” i kako “orjunasi” mrze sve hrvatsko,sve u svemu zna se sta i tko je najveci problem u Hr nogometu a taj je sad u Medjugorju ili Uzarcima,e kad nas nogomet vise nebude taoc jednog covijeka i par njegovih pijuna mozemo ocekivati jedinstvo svih Hrvata kad je nasa reprezentacija u pitanju,Hrvatska iznad svih!

  • Samo da se zna na utakmici Sirokog i Sarajeva 07.11.2010 na tribini za skriparima bila je zastava sa svastikom. Sjecam se koliko su mediji iz Teherana osuli drvlje i kamenje po Sirokom zbog te zastave. Osobno meni ta zastava ne smeta ali smetaju mi licemjeri koji se dice tom zastavom na utakmici, a smeta im svastika na poljudu. Ja takve osobe zovem budale s krizom identiteta.

Komentiraj: