Grabar-Kitarović pojasnila raniju izjavu o Komšiću: “On je personofikacija preglasavanja Hrvata”

Iz Ureda predsjednice Republike Hrvatske pojasnili su u petak izjavu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović o hrvatskom članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću, koju je dala u intervjuu za Hrvatski radio.

Član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda nije samo etnički, nego i politički predstavnik Hrvata Bosne i Hercegovine u duhu Ustava, te zbog toga mora biti izabran većinskom voljom upravo hrvatskog naroda.

Gospodin Komšić nije izabran većinskom voljom hrvatskog naroda u BiH i personifikacija je preglasavanja Hrvata.

Od njega se ne može očekivati zalaganje za jednakopravnost Hrvata kojima je nametnut, a očito ni bilo kakav napor na tragu poboljšanja međudržavnih odnosa, stoji u pojašnjenju Ureda predsjednice RH.

Grabar-Kitarović: Komšić mora shvatiti da je i politički predstavnik Hrvata

(Hina)


10 komentara

  • On je nitko i ništa, i kao takav mislim da ne zaslužuje da se o njemu toliko piše i priča.prema tomeokanimo se ćoravi posala.potpuno ga ignorirajmo jer je to zaslužio.pozzz..

    • Ne ignorisite Sarajevske,Tuzlanske i ostale Hrvate koji nisu iz Hercegovine.Kao sto ste vi branili svoj dom u Sirokom tako su oni u Sarajevu,Tuzli itd.Hrvati trebaju pravog predstavnika koji ce ujediniti i boriti se za prava Hrvata i ono sto im sljeduje.

    • Bobetko svojim komentarom vrijedjas konja.Konj je pametna zivotinja. Komsic konju ne moze ni kopita cistiti.Najslicniji je mulcu i magarcu.Udbas ….

  • Jasan je u potpunosti Komsicev legimitet i način na koji je došao na poziciju u predsjedništvo ali njegov koncept izbora u nacelu se ne razlikuje od Kolindinog izbora, pa mi smo odlučili našim glasovima da ona bude predsjednica pa stoga Šta treba reći neko iz Istre,Like itd kako je ona izabrana i koga ona predstavlja.BiH je očigledno komplicirana država gdje nacionalne stranke potpiruju mrznju,država u kojoj se guraju interesi drugih i sl..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.