Grabar-Kitarović o Mektićevim optužbama: Na tome rade službe

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović  osvrnula se na optužbe o poticanju naoružavanja selefijskih pokreta koje dolaze iz BiH od strane ministra sigurnosti Dragana Mektića.

Govoreći o optužbama ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića da je SOA naoružavala pripadnike selefijskog pokreta u susjednoj zemlji kako bi potkrijepila tvrdnje hrvatske predsjednice o tisućama ekstremista u BiH, Grabar – Kitarović je kazala kako te optužbe uopće ne želi komentirati.

Na tome rade službe. Hrvatski građani moraju znati da ih službe štite od ugroza i da djeluju zakonito, rekla je hrvatska predsjednica.

Na pitanje o tome kako je moguće da privatne osobe voze automobil konzula, Grabar-Kitarović kaže kako je to pitanje za MVEP.

Ne znam ništa o tome. Ne mogu se baviti tehničkim pitanjima kad je riječ o tome kako su registrirana vozila u konzulatima. Apsolutno nije u redu, ali to morate pitati MVEP, kazala je hrvatska predsjednica.

(Hina|FOTO: Pixell)



2 komentara

  • Mektic je ucjenjen i on mora raditi sto mu iz Sarajeva i AIDA narede…Poznato je da su ga bosnjaci optuzivali za ratne zlocine a sada im trenutno ne smeta. Do kada, jako brzo cemo vidjeti…!

  • A koji se kurac petljaš kad svaka Ovca upravlja s tobom a ne službe dvi čiste nemaš u hlavi izmještaš ured predsjednika ko tito zlocinac štafetu što je gonjo a službe su tu da prikrivaju tvoje estetske opetacije i poneki flert koji usput napraviš eto šta rade službe

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.