Govor koji je rasplakao gledatelje Zlatnih globusa: Nemam njegove riječi… – Jabuka.tv

Govor koji je rasplakao gledatelje Zlatnih globusa: Nemam njegove riječi…

Chadwick Boseman posthumno je dobio nagradu za najboljeg filmskog glumca u drami, šest mjeseci nakon što je njegova smrt u 43. godini šokirala obožavatelje širom svijeta.

Nagrađen je za vodeću ulogu u filmu “Ma Rainey: Majka bluesa”, a nagradu je u njegovo ime prihvatila njegova supruga Taylor Simone Ledward.

Njen govor bio je najemotivniji govor večeri, a mnogi su na društvenim mrežama priznali da su se rasplakali slušajući je.

U suzama je rekla da bi se Boseman, da je prisutan, zahvalio Bogu, svojim roditeljima i precima na vodstvu, kao i Wolfeu i kolegama Glynnu Turmanu, Colmanu Domingu, Michaelu Pottsu, Taylour Paige i Dusanu Brownu.

On bi rekao nešto lijepo, nešto inspirirajuće, nešto što bi pojačalo onaj mali glas u svima nama koji nam govori da nešto možemo i da moramo gurati dalje…, rekla je emotivna Taylor.

Nemam njegove riječi, ali moramo iskoristiti svaki trenutak da slavimo one koje volimo, dodala je.

“Mislio sam da sam ga već oplakao, ali nakon ovog govora shvatio sam da imam još suza za Chadwicka”, “Samo je ovo vrijedilo gledati na dodjeli”, “Ovo je bio jedan od najboljih govora koje sam ikad čuo”, “Ovo je bilo nevjerojatno”, “Nemam njegove riječi. Jedna od najtužnijih istina o gubitku voljene osobe”, “Rasplakala me”, komentirali su tviteraši.

Seriji Kruna tri Zlatna globusa, Nomadland najbolja drama: Pogledajte tko je još slavio

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.