Goran Višnjić nakon 20 godina napustio Ameriku

Jedan od najuspješnijih hrvatskih glumaca Goran Višnjić napravio je veliki zaokret u životu i nakon 20 godina s obitelji se odselio iz Amerike u Veliku Britaniju.

Višnjić boravi u rodnom Šibeniku gdje odmara s obitelji. Za InMagazin prokomentirao je kako su se osjećali u Americi za vrijeme pandemije.

Dok smo bili u Kaliforniji, navikli smo imati maske i to je postalo normalno, a u kvartu u kojem živimo kuće su dovoljno udaljene i ta socijalna distanca se mogla poštivati. Osim toga svaki vikend bih klince nakon škole odveo na izlet u pustinju jer tamo nema nigdje nikoga. Najgore mi je što ne mogu putovati kako sam navikao prije, kazao je Goran.

Publika ga trenutno može gledati u seriji Timeless u kojoj igra ulogu Garcije Flynna.

To je jedan od kompliciranijih likova koje sam igrao. Je li on dobar ili loš – pa u tome je fora, kada mi je uloga ponuđena, ja sam znao od samog početka gdje karakter vodi. Predstavljen je kao negativac, ali publika će vidjeti uskoro i pitati se “čekaj, čekaj, pa zašto on sada ovo radi”, ali jedan je od definitivno najzabavnijih karaktera koje sam igrao, ispričao je Višnjić.

Upravo gledatelji su zaslužni za povratak ove serije na male ekrane.

Naime, serija je jako skupa ako ste vidjeli od vizualnih efekata, specijalnih efekata, kostima, statista. NBC je odlučio ukinuti je, a onda su obožavatelji podignuli veliku halabuku, tako da smo dobili natrag još 16 epizoda. To se nikada nije dogodilo u povijesti američke televizije, otkrio je glumac.

Osim mjesta stanovanja, Goran je promijenio i imidž i to zbog uloge u seriji Drakula, čije je snimanje odgođeno zbog pandemije. Međutim, na kraju se od serije potpuno odustalo.

Kad su rekli da serija neće ići, rekao sam “pa neću valjda sad šišati kosu kad sam toliko puštao kosu”. Ide mi strahovito na živce i htio bih je ošišati, ali možda postoje naznake za nešto gdje bi mi brada i duga kosa dobro došli, a ako to ne prođe, onda ću dati nekome od djece da me ošiša, zaključio je.

Ekskluzivni intervju s Goranom Višnjićem

Odlazimo Šibenik gdje smo ekskluzivno razgovarali s Goranom višnjićem koji se zajedno s obitelji odmara u rodnom gradu. Gorana naime trenutačno gledamo u napetoj američkoj seriji 'Timeless' koja se prikazuje na Doma TV-u, a samo za naše kamere otkrio nam je zanimljive detalje vezane za lik kojeg glumi, kako se s obitelji naviknuo na život u vrijeme pandemije, ali i koja je tajna njegove nove frizure o kojoj svi pričaju. 😀😉

Posted by IN MAGAZIN on Monday, 24 August 2020

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.