Goran Višnjić kao putnik kroz vrijeme na malim ekranima

Doma TV od petka, 7. kolovoza 2020. godine donosi uzbudljivu dramsku seriju Timeless koja prati skupinu neočekivanih junaka gurnutih u pustolovinu života.

U potjeri za tajanstvenom skupinom zločinaca kroz vrijeme i nailazeći na neke od ključnih povijesnih trenutaka, ova skupina pokušava osujetiti mračnu zavjeru koja predstavlja prijetnju cijelom čovječanstvu.

Od Erica Kripkea, Shawna Ryana i producenata serije Crna lista, dolazi ova uzbudljiva akcijska serija u kojoj tajanstveni zločinac Flynn (Goran Višnjić) ukrade tajni vremenski stroj s namjerom da uništi Ameriku kakvu danas poznajemo mijenjajući prošlost.

Jedine nade polažemo u neočekivani tim kojeg čine profesorica povijest Lucy (Abigail Spencer), vojnik Wyatt (Matt Lanter) i znanstvenik Rufus (Malcolm Barrett), a imaju zadaću pomoću prototipa vremenskog stroja otputovati u prošlost u vrijeme kritičnih događaja. I dok se trude ne utjecati na prošlost, moraju i ostati korak ispred ovog opasnog bjegunca, piše Scena.hr.

No može li ovaj odabrani tim razotkriti tajnu koja se krije iza svega i spriječiti uništenje prije nego što bude prekasno?

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.