Goran Sablić: Kup je naš! – Jabuka.tv

Goran Sablić: Kup je naš!

Na Pecari je sve spremno za uzvratni susret finala Kupa BiH Široki Brijeg – Sarajevo (srijeda, 20 sati). Dakako, uz želju za odličnom utakmicom pred punim tribinama i, na kraju, velikom feštom.

“Naš cilj je od samoga početka trofej. Igramo pred našim navijačima, uvjeren sam u veliku potporu i da ćemo mi biti ti koji će na kraju slaviti” – kazao je na konferenciji za novinare šef stručnoga stožera Goran Sablić.

On je najavio i “još bolji Široki Brijeg nego u prvoj utakmici u Sarajevu”, koju su Plavo-bijeli riješili u svoju korist s 1:0. Kada je, pak, riječ o rivalu, istaknuo je da, s obzirom na rezultat iz prve utakmice, očekuje otvorenije Sarajevo, “a ta činjenica će nama ići u prilog”.

Cijeli grad i Hercegovinu zahvatila je prava sportska euforija, a za to Sablić hvali svoje izabranike:

“Na Pecari smo u Kupu bili uvjerljivi, očekujem slično i u finalu, pa i još veći posjed i kvalitetniju predstavu. Igrači su zaslužni za euforiju koja je nastala, pobijedili smo u Kupu najkvalitetnije protivnike. Sutra je njihov dan, neka samo emocije stave na stranu i fokusiraju se na izvedbu”.

Široki Brijeg, zaključio je strateg Plavo-bijelih, u uzvratu neće braniti prednost iz prvoga dvoboja, naprotiv. “Želimo maksimalno pritisnuti protivnika i dominirati utakmicom”, poručio je Sablić.

U konkurenciju za najboljih 11 vraćaju se Wagner i Ćorić, a za sastav zbog kartona neće konkurirati Menalo i Marina.

Pozivaju se navijači da dođu na stadion barem sat vremena ranije radi izbjegavanja gužve na ulazima, te da dođu u klupskim bojama (plava ili bijela).

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • IMAŠ LI MALO MORALA ZARADIO SI TOLIKO NOVACA I DOPUŠTAŠ SEBI OVO MOJ GORANE NEDOZVOLI DA TE PLJUJU ZA PAR ILJADA MARAKA

  • Koja fotografija?”? Šta ovde vidimo? Oličenje i simbol šprice….Čuj kup je naš jesi ga ti osvojio sirovino nepreradjena a nemožeš se ni preraditi…..

  • Trena naprije, kup ostaje na Pecari. Bitan je cilj Europa i osvajanje trofej. Ostalo nek ostane ljudima da tracaju ogovaraju i sta jos ko hoce. Boze blagoslovi rad

  • idemo svi kao jedan od kočerina do ljutog doca, ljubuski, posusje, grude citluk, visici capljina, imotski, kiseljak duvno, livno…..MALENA MJESTA SRCA MOGA!

  • Sutra pobjeda za bivseg predsjednika, tvorca Sirokog Brijega Zlatana Miju Jelica, za njega kojegc su procerale domace jude. Pobjeda za krscanski SB, protiv svih onih koji nas nevole, pobjeda za sve branitelje, sve dobre ljude , za sve one koji nisu medu nama, za pobjedu svih koji vole Siroki Brijeg. Bog blagoslovijo Siroki Brijeg, Mijo ovaj trofej je za tebe , za igrace koji ce sutra dati sve od seva da se osvoji. Ovo je upozorenje za sve one koji su te zatajali a suta ce se pojaviti u Vip lozi, mislim na one koji su te prodalib za judine skude. Zivio Siroki Brijeg

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.