Goran Bogdan u novoj vezi

Glavni glumac novog hrvatskog filma ‘Sonja i bik’, Goran Bogdan, navodno ljubi kolegicu Ivu Mihalić, ovogodišnju dobitnicu Nagrade hrvatskog glumišta, navodi Story.hr.

Duhovitost, šarm, iskrenost i vječni dječački pogled odlike su poznatoga glumca Gorana Bogdana koje u gledalište Zagrebačkog kazališta mladih privlače mnoge njegove obožavateljice. Premda 32-godišnji glumac toga nije svjestan, ili to jednostavno ne voli isticati, čini se kako je upravo time razoružao i 27-godišnju glumicu Ivu Mihalić, koja je prošle subote primila Nagradu hrvatskoga glumišta za ulogu u iznimno hvaljenoj predstavi ‘Rat i mir’. Osim toga, članica ansambla Hrvatskog narodnog kazališta dobitnica je i Zlatne arene za sporednu ulogu u dugometražnom filmu ‘Ćaća’, a trenutačno na malim ekranima utjelovljava lik Tine u serijalu ‘Nedjeljom ujutro, subotom navečer’.

Premda se poznaju još od studija na Akademiji dramske umjetnosti,plamen strasti među nadarenim glumcima razbuktao se tek kasnije, a tome je kumovala i bliska suradnja na brojnim projektima u posljednje vrijeme.

(www.jabuka.tv)

10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.