Goran Bare snimljen kako tetura autocestom

Hrvatski rocker i frontmen benda Majke, 56-godišnji Goran Bare poznat je po svom osebujnom karakteru i ponašanju, no sada se na društvenim mrežama pojavila snimka koje je mnoge zabrinula.

Naime, u snimici se vidi kako Goran tetura autocestom i nešto priča, dok u rukama drži bočicu vode. Video je navodno snimljen na relaciji Zagreb – Pula, a upravo je u Puli Goran nedavno održao koncert sa svojim bendom.

Goran je u više navrata otvoreno progovorio o svom dugogodišnjem problemu s ovisnošću i preostalim životnim planovima, prenosi Showbuzz.hr.

Ja sam još uvijek na metadonu, ali mislim da je za mene prekasno, izjavio je Goran u intervjuu za 24 sata prije nekoliko godina i dodao kako misli da mu je preostalo još kojih 15, 16 godina života. U tom razdoblju planira snimiti još dva do tri albuma na koja će biti ponosan.

Priznao je tada i kako slava ne donosi samo lijepe stvari već ima i loših. Pogotovo mu je bilo teško jedno razdoblje kada se povukao iz javnosti jer nije imao mira pa nije htio izlaziti iz kuće.

(www.jabuka.tv)
11 komentara

 • Ostavite čoveka na miru!
  Ako nemate o čemu pisati promenite profesiju!!!
  Dosta je više kvazi novinara!!!
  Ljuba Kragujevac

 • Čovjeka ne treba ismijavati,čovjeku treba pomoći. Ako mu ne možeš pomoći ne treba mu ni odnemagati. Žalosno je ismijavati se tuđem problemu.

 • Majke, Goran Bare; vrhunski, talentirani band i umjetnici. Ikone rocka. Sviraju ponajbolji rock, nadaleko i naširoko. Za stotinu godina će drndat, “nananana”, kako to Bare slikovito veli u jednom od svojih legendarnih intervjua komercijalnim televizijama, jednakom svježinom njihove stvari.

 • Nikome covjek ne steti osim sebi, ovi ljudi taman kao da samo traze koga ce ismijavati iz ovog ili onog razloga, nigdje veze.

 • Kada sljedeći put budete željeli ismijati neki članak ili osobu, zapitajte se šta je to u vama što vas tjera da pljujete ?
  Naravno, opet skrivajući se iza maski, jer negdje, ono dobro u nama govori da ne bismo trebali.

 • Bare je super i cool,on nikome ništa loše ne čini.Osobe koje su ga snimale su zle i glupe.Takvo je naše društvo,narugati se svakome a kao vjeruju u nekog Boga!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.