Google nastavlja borbu na tržištu pametnih telefona, stigli Pixel 3 i 3 XL

Google je napokon predstavio svoje Pixel 3 i 3 XL pametne telefone, a unatoč raznim najavama posljednjih mjeseci, sada se konačno mogu isprobati i iz prve ruke.

Upravo to su učinili i novinari The Vergea kako bi provjerili jesu li zasloni poboljšani i kakvu je promjenu donijelo mat staklo u odnosu na aluminij na starijim verzijama?

Pixel 3 i 3 XL daju osjećaj ipak kvalitetnijih mobitela u odnosu na Pixel 2

Prebacivanje na staklenu prednju i stražnju stranu daje im puno veću kvalitetu  što se tiče i izgleda i dojma, prenosi Večernji List. Staklo na stražnjoj strani s matiranom završnom obradom u donjoj polovici i staklo na prednjoj strani ipak je donijelo i jedan negativan bod u odnosu na prošlu godinu – teže više.

Sam ekran je i na Pixelu 3 poprilično glomazan, a 3 XL bi mnogima mogao biti prevelik zalogaj kada je u pitanju širina i dužina ekrana sa svojih 6,3 incha. Što se tiče kamere kvaliteta je zaista sjajna i Google si tu nije dopustio korak nazad u odnosu na prošlu godinu.

Za kraj je ostala nova značajka – “call screening”.

Kada  vas netko nazove ono što vam govori prikazuje se vama na zaslonu ustvarnom vremenu, a ako niste od priče možete vašem sugovorniku odgovarati pomoću kratkih poruka koje se pojave na ekranu, a glas će mu pročitati vaš odgovor.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.